Divná a dlhotrvajúca menštruácia

piesocek2
4. mar 2014

Ahojte žienky...mám na vás jednu otázku..neviem či sa už niekto s tým stretol...mám 20 rokov a moja menštruácia je už 8 rokov pravidelná ako hodinky...no tento mesiac je to iné...menštruáciu som mala dostať 20. februára no meškala mi päť dní s tým že už šesť dní pred menštruáciou som mala bolesti v podbrušku...25. februára som menštruáciu konečne dostala...to som si už aj začínala myslieť že som tehotná ...no bohužiaľ...a teraz mi menštruácia trvá už osem dní...inak mám menštruáciu len takých cca 5 dní...no je taká divná...už predvčerom som si myslela že skončila...ale včera som si na nohavičkách našla krvavú kvapku a mám taký hnedo červený výtok...pri cikaní zo mňa vyšla aj taká krvavá hrudka...neviem čo to je...nikdy som niečo také nemala...a začínam sa báť..nebolí ma nič...ani nepáli ani nesvrbí...a stále mám pocit ako keby zo mňa niečo vytekalo...ospravedlňujem sa za taký výraz..🙂 ..študujem na opačnom konci Slovenska doma často niesom...čiže ku gynekológovi teraz ani nemám ako ísť...ak by ste mi poradili čo to asi približne môže byť vopred vám budem vďačná...antikoncepciu som nikdy nebrala...a s priateľom máme nechránený pohlavný styk keďže som na kondómy alergická a nevadilo by nám keby už bolo aj bábo..🙂

jancamad
4. mar 2014

@piesocek2 ked sa ti to nezdá, možeš is na pohotovost, kdekolvek si. tam ťa pošlu na gynekologiu a vyšetria. potom budeš vedieť na čom si.

ale mne sa zdá, že som mala take isté, ked som mala mikropotrat. to je ked si najdeš na teste slabulinku čiarku ako ja a vetdy dostaneš menzes, silnejší ako býva a aj dlhší a vychádzaju z teba take hrudy. aj ja som take mala a gynekolog mi to potvrdil.

piesocek2
autor
4. mar 2014

no mne sa zdalo že tam úplne slabulinká čiarka na tom teste bola...a o deň nato som menštruáciu dostala...a môže to byť ten mikropotrat aj keď od kedy som dostala menštruáciu už žiadne bolesti som nemala??...a ďakujem za odpoveď..🙂

miskacharly
4. mar 2014

A nebola si nedavno na nejakej operacii?alebo styk popri menstruacii?mohlo sa ti tam nieco upchat a este to vyteka von.ak mas cislo,radsej by som zavolala svojej doktorke.

piesocek2
autor
4. mar 2014

ešte som na žiadnej operácii nikdy nebola...a pohlavný styk som počas tejto menštruácie nemala...ale asi ku tej gynekologičke zájdem...len mi tak napadlo spýtať sa na názory keďže niesom doma ale som odcestovaná...no pomýšľam na návrat domov aby som v piatok zašla ku tej doktorke..

cerez
4. mar 2014

Také niečo som nemala, ale tiež sa prikláňam k mikropotratu. Ale najrozumnejšie je ísť sa dať vyšetriť.

piesocek2
autor
9. mar 2014

Ďakujem pekne za odpovede...tak som k tomu gynekológovi šla a mikropotrat sa potvrdil...trošku to zabolelo aj keď sme bábätko ešte neplánovali keďže ja študujem....ale materinský cit sa nejak vo mne už prebudil a bábätko by chcel..🙂