Divertikulitída - príznaky

27. feb 2024

Ale ste prosim mali priznaky pri diverkulitide? Mna od vcera boli mierne vlavo dole v podbrusku, citim ako keby tlak. Nie stale, nie cely den. Obcas to zaboli aj na dotyk. Som 6 dni pred menstruaciou. A mam aj kusok zvysenu teplotu, okolo 37,2. Dakujem

julianna1929
27. feb 2024

Netrávenie, bolest criev, stolica raz hnacka raz zapcha, inokedy svetla stolica, naduvanie, a bolest a bolest criev

autor
27. feb 2024

@julianna1929 tak to potom asi nebude moj pripad, travi mi relativne ok, nenaduva ma a aj stolica je ok. Dakujem za odpoved

autor
27. feb 2024

@julianna1929 este otazka. Kde vas boleli tie creva? V ktorej oblasti brucha?

negymama
27. feb 2024

moja svokra to ma... ver mi, ze to nie je len "mierny" tlak niekde na neurcitom mieste v podbrusku. Ona od bolesti sa zvijala, nemohla spat a v noci volali sanitku.
Nesmie jest nic so semiackami, nic co naduva , nic co ma vlakninu, lahko stravitelnu "bezozvyskovu" stravu, a museli uz jej odstranit operacne nejaku cast odumreteho creva, nepohybovala sa jej potrava v crevach.

julianna1929
27. feb 2024

To su take bolesti, ze potrebujes infuziu a sama vyhladavas lekarov. Chudnes, lebo nic nejes, kedze zo vsetkeho ti netravi a nafukuje ta..kym prides na to, co ti robi dobre, a co nie...