Diprophos - skúsenosti

gabicka7
15. jún 2022

Ahojte, prosím vás pomohol vám diprophos vyliečiť zdravotny problém? Alebo to len zastaví na určíty čas, a problémy sa mi vrátia??? Ďakujem

joesvk
15. jún 2022

Samozrejme, že môže zasiahnuť pri mnohých prípadoch. Aj pomôcť k vyliečeniu niektorých diagnóz.
Ale v prípade, že sa používa často /laicky povedané/ v "obstrekoch", tak niekedy je to na škodu veci.
Je to zložitá problematika. Ako každá hormonálna liečba.

nypajuli
15. jún 2022

Na keloid zvykne dobre zabrat.

gabicka7
autor
16. jún 2022

@joesvk ďakujem za odpoveď, dali mi obstrek do kolena, lebo sa mi tam tvorí voda už pol roka a nikto nevie prečo, pomohol mi ale bojím sa ze sa to vráti

joesvk
16. jún 2022

@gabicka7 Keby sa ti to po mesiaci vrátilo, tak asi zmeniť ortopéda, keď nevie zistiť prečo... Mal by to vyšetriť poriadne. Musí byť nejaké poškodenie v kolene, prípadne hore bedrový kĺb môže byť poškodený a ukáže sa to na kolene...
Ale možno sa to skľudní a budeš mať pokoj.

gabicka7
autor
18. jún 2022

@joesvk ďakujem za radu, v jednom kolene mam už 2 týždne pokoj 🙏 v druhom sa mi to dnes vrátilo, ja som práveže už u štvrtého ortopéda lebo prístup ostatných bol viac nez hrozný, jeden mi povedal ze si mam vyložiť nohy, druhy mi povedal ze on nevie prečo, akože a kto to ma vedieť keď nie on? Tak sa mi to ťahá už pol roka koli neschopnosti niektorych Dr tento posledný je súkromný ale konečne niekto kto sa venuje môjmu problému naozaj