Rada by som sa opytala tych z vas co mate skusenost s odstranenim ochlpenia oboma typmi laseru. Ktory laser (diodovy, alexandritovy) je ucinejsi a ktory je bolestivejsi?
Prosim napiste mi ak viete porovnat skusenost s oboma. Dakujem 🙏🏻
Pri alexandritovom je potrebných 4-5 ošetrení (ženy) 🙂 Neviem ako je to u diodových.
@engynka Ja som chodila na alexandrovity laser, nohy, bikiny, genitalna aj analna oblast, podpatusie..všetko bolo uplne tak že vončo po 6tom raze, potom v lete bola pauza a trošku nejake chlpky jemne sem tam sa objavili tak cez zimu pojdem tak max 3x na taku udržiavačku. Čo sa týka bolesti tá bola len 1x ale celkom znesiteľná.
@engynka ahoj. Ja som absolvovala ipl, alexandritovy aj diodovy. IPL je uplne o nicom. Za mna najlepsi a najtrvalejsi vysledok je s alexandritovym zn. Candela ( ten som absolvovala ja). Ale je aj najviac bolestivy z mojej skusenosti. Prave kvoli bolesti som absolvovala diodovy laser na cele telo, to nebolo take bolestive, ale ani s takym ucinkom a strasne vela opakovani som absolvovala (nohy, ruky 7x a intim, podpazusie 15x). Teraz uz par rokov nechodim a chlpky pomaly dorastaju na miestach, kde mi robirvali diodovym laserom. Kde som si dala robit alexandritovym, tam nerastu.
@simonka_ba ahoj. A kam si chodila?
podla mna je to individualne, osobne by som vyskusala oba typy (kazdy na inej lokalite). Niekomu idu chlpky rychlo prec a je to dlhodobe a niekto sa ich len tak lahko nezbavi. Ja som absolvovala 6-7 sedeni s diodovym (uz ale davno), bolo to bolestivejsie a chlpky boli v priebehu roka vsetky naspat. Posledny rok skusam alexandritovy - za mna takmer bezbolestny (obcas nieco jemne zacitim, inak bezbolestny), chlpky ale idu dole ovela pomalsie (uvidim s odstupom casu ci zmiznu a za kolko sa vratia), dufam ale, ze tak skoro sa nevratia 😂