Dilema - očkovanie

28. dec 2021

Viem že je tu x diskusii o očkovani ale chcela som sa spýtať ty čo ste mladý zdravý dali ste sa očkovat? Mali ste nejaké nežiaduce reakcie?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
sella38
28. dec 2021

Dala a mala.

dori2
28. dec 2021

mlada zdrava 3x ockovana. klasicka reakcia ako napr po tetanovke.
robim v nemocnici odkial som uz raz domov nakazu doniesla a manzel mal zivot na vlase. po ockovani voacere prisme kontakty s pozit a nenakazila som sa zatial

tomikejt
28. dec 2021

Po prvej dávke nič, len trochu bolesť ramena, po druhej v noci zimnica. Na tretej som ešte nebola.

autor
28. dec 2021

A máte aj nejaké dlhodobé nežiaduce účinky? Už som bola rozhodnutá že pôjdem ale asi tu na MK som videla prisvepevok kde že žena opisovala že jej manžel ma zvýšený tlak aj tep a býva mu zle.

janai1
28. dec 2021

Mladá, zdravá a covid som mala a už viac x nie ďakujem... Spravím všetko preto aby som toto riziko minimalizovala a to znamená, že áno dala som sa zaočkovať

sella38
28. dec 2021

ja som aktualne 4m po druhej davke a mavam stale castejsie bolesti klbov, svalov a kosti ako pri chripke.

zuzanockamt
28. dec 2021

Dala som sa dobrovoľne nasilu. C19 som za tie dva roky, čo tu straší ešte nemala, kontakty s pozitívnymi boli viaceré. Žiaľ po očkovaní to už nie je to, čo predtým.

miusa00
28. dec 2021

Mlada, zdrava- 2 davky, mierna bolest ruky tesne po, inak nic

lindous
28. dec 2021

Po prvej také tie klasické - zvýšená teplota, bolesť ramena, unavená som bola 2 dni, po druhej žiadne, na tretiu sa chystám ... dlhodobé žiadne a ani osobne nepoznám nikoho kto by mal a to je väčšina ľudí v mojom okolí (rodina, kamaráti, kolegovia, spolužiaci) zaočkovaná..

petamich
28. dec 2021

ziadne vedlajsie ucinky, jednu noc ma bolela ruka v okoli vpichu

xjakubikovak
28. dec 2021

Mladá, zdravá, očkovana. Nebolo mi nič ak nerátam minimálnu bolesť ruky

autor
28. dec 2021

Možno blbá otázka ale hlasili ste obvodnému že ste sa dali očkovať? A taktiež dá mi pecko keď mi príde termín počas pracovnej doby?

zefyra
28. dec 2021

Nedala, ani sa nedám.

yoxinka
28. dec 2021

Mladá, zdravá, 2 dávky, bolesť ruky asi dva dni, všetci moji kamoši vrátane manžela boli na tom rovnako. Ja by som sa skôr riadila zdavým rozumom ako príbehmi na modromkoňovi. Inak, vieš, že ti tu polovica ľudí napíše, že očkovanie je istá smrť … takže neviem, či si pomôžeš touto otázkou tu.

gemerka17
28. dec 2021

Mlada, zdrava, neockovana. Pokiaľ nie si 100 % rozhodnuta sa očkovať kvôli zdraviu, netreba ísť len kvôli tomu, že ťa nútia politici a systém. Tiež si polož otázku či sa viac bojíš covidu alebo nežiaducich ucinkov ockovania.

martinastaj
28. dec 2021

Dala, po prvej dávke mesiac PN, na ďalšiu som sa ani neodvážila ísť, po konzultácii s alergologičkou sa zatiaľ očkovať nedávam

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jajamalka
28. dec 2021

či som úplne mladá neviem 😀 ale zdravá som a mám už po 3. dávke. Všetko ok.

mandulina
28. dec 2021

Mám za sebou 2 dávky a nič hrozné mi nebolo, len bolesť ramena, ktorú by som prirovnala k silnej svalovici, ale to trvalo len jeden deň.

marca12
28. dec 2021

Som mlada a dala som sa. Ja sa nebojim neziarucich ucinkov tesne po ockovani,skor mam obavy,co to urobi s telom dlhodobo. Preto vaham s tretou dávkou. Nie som proti ockovanie,len sa mi nepozdava v tak kratkom case tolko vakcin. No nie som odbornik,takze neviem

cyberk
28. dec 2021

Mlada, zdrava (za poslednych 5 rokov nikdy chora/PN) po dvoch davkach, v ten den len bolest ruky.. inak nic, ziadne dlhodobe tazkosti.
Urob tak na co sa ty citis, je to tvoje telo. A kazdy raz zomrie na nieco 😝

dadis
28. dec 2021

Mlada, zdrava, ockovana 3 davkami a som ok

bloger
28. dec 2021

2 dávky mám za sebou na tú posilňujúcu ešte porozmýšľam či pôjdem. Ale v pohode len mierna bolesť v mieste vpichu.

sella38
28. dec 2021

hlasila, vysmiala ma. Tak som to nahlasila sama na sukl...

jazernica
28. dec 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Neockovana, nežiaduce účinky sa môžu/ nemusia rozvinúť aj po dlhšej dobe..do vnútra do tela nevidí nik.
NU aj tu
http://nupo.szm.sk/
Na jar budú na SK 2 nové lieky.

mamina0078
28. dec 2021

Ano, dala som sa a okrem bolesti ruky po 1 davke nic. Ale bolest v mieste vpichu sa moze prejavit po akokolvek ockovani takze to neberiem ako nieco hrozne.

andrea_ff
28. dec 2021

@petamich aj ja tak isto. Bolest ruky 2 dni. Ja som uz po tretej davke a vsetko ok.
U nas pomreli 4 na covid neockovani. Najmladsi 53 rocny pred 2 tyzdnami.
Smutne no....

heln
28. dec 2021

ahoj, k tomu tlaku a tepu.... aj ja by som mohla povedat, ze moj manzel ma vysoky tlak a tep po ockovani.... ale nema!!!! zhodou okolnosti ho z prace poslali na preventivku, tak vyuzil cas a pred ockovanim bol na preventivke a doktorka mu namerala vysoky tlak, poslala ho na interne a uz sa lieci na tlak aj vysoky tep. a nema to z ockovania, jeho otec sa tiez lieci na vysoky tlak. ono sa to nezda, ale aj pred kovidom mali hlavne mladi a relativne zdravi muzi problemy s vysokym tlakom, problem je v tom, ze vysoky tlak moze mat clovek roky a nijako sa to neprejavuje.

elizabet173
28. dec 2021

mladý zdravý člen mojej rodiny sa takto pred rokom vrátil po dlhých týždňoch z nemocnice, kde skončil na kyslíku, vtedy sa žiaľ ešte neočkovalo. Nikdy sa na nič neliečil, tiež sme nechápali, že ho to zložilo takýmto spôsobom, následky má žiaľ do konca života. Môj mladý zdravý syn má za sebou už tretiu dávku, ani po jednej nemal žiadne nežiadúce účinky. Sama musíš posúdiť, čo je pre teba väčšie riziko.

janulka182
28. dec 2021

nespoliehala by som sa na takyto prieskum cudzich ludi. nejaki presvedceni neockovaci ti tu mozu popisat bluby a ty im uveris. nezistis, ci je to pravda. skus sa radsej popytat vo svojom okoli.