Ahojte! Mate skusenosti s tehotenskym testom clearblue digital, ktory vam ukaze v ktorom tt ste? Ja som si ho dnes spravila a na displayi mi ukazoval len tie presypacie hodinky, po 3min. zmizli. Vysledok ziadny. Postupovala som podla navodu. Rozhodla som sa teda otvorit ho a zvnutra skontrolovat aspon indikacne papiere, na jednom su 2 pruzky a na druhom bol jeden. Nerozumiem tomu. Vie mi niektora z vas poradit z vlastnej skusenosti?
Clearblue je z tych najlepsich. Mne raz ukazalo knizku, lebo som to zle spravila. Mozno bolo malo mocu na teste.
V navode bolo 5s napustat test prudom mocu a nic nrukazalo len nacitavalo a potom prazdny display
Mne vysiel dvakrat presne. Zrejme si mala smolu na vadny vyrobok. Kup dalsi
Objednavala som ho z dr.maxu a myslim si, ze od piatku v kurierorovom aute zmrzol pri tychto zimach a poskodil sa
tiez si myslim, kup dalsi!
ahoj, ja som mala jeden taky, co nic neukazal, aj ked som postupovala podla navodu (nebol moj prvy - uz sme jeden mali pri dcerke, tento bol robeny pri druhom tehotenstve. aj som ho reklamovala v lekarni a oni u vyrobcu, nezistili nic. kupila som si hned dalsi, nech necakam ako dopadne reklamacia a ten uz bol ok. ukazal vredy 2-3 tyzdne a to dnes nas syncek. tak to si mala smolu na vadny kus, kup si dalsi.
Aj ja som bola spokojna. Ukázal pozitívne, aj keď na klasickom nebol ani duch
Asi to bol vadný kus :/ Jedine kúpiť druhý