Ahojte, dnes je to presne týždeň, čo som podstúpila extrakciu pravej dolnej osmičky a najviac ma znepokojuje diera ktorá tam po tom zostala. Zubár mi po zákroku hovoril, že ranu nezašíval a ja som bola spokojná, lebo som si myslela, že veď vie čo robí. Ale teraz mi napadá otázka, dokáže sa to ďasno zaceliť samo aj bez šitia? Nezostane mi tam tá diera už nastálo? Nejde len o estetickú stránku, ale aby sa tam dovnútra aj niečo nedostalo. Ak s tým máte niekto skúsenosti, budem veľmi vďačná za odpoveď.
@leniiik123 mám tri osmičku vonku a vždy sa ťa diera stiahla. Ale postupne a časom
@leniiik123 aj mne sa vždy zahojila hlavne si to moc nesleduj a nerýp a prvé dni nevyplachovat agresívne iba tak premiešať v puse repik
Ja som mala aj zasivane a bola diera. To sa ti este cele zmeni, si velmi kratko po zakroku
@leniiik123 bid rada ze nezasival ja som kvoli 8micke tyzden nemohla jest aka som bola pozasivana
Scucne sa, neboj. Nezostane
To trva dlho. 2-3 mesiace pokym sa to uplne zrastie.
Ďakujem vám za pekne odpovede, teraz som už kľudnejšia, že to tam nezostane nastálo
@leniiik123 úplne to zrastie neboj nič, nezostane žiadna diera. Postupne sa bude zmenšovať až tam zostane iba ďasno a ani stopy po diere ☺