Ahojte chcela by som sa opytat na ucinky tohto lieku. Dr mi ho predpisal od nadmerneho stresu este som ho vsak neuzila. Ma sa brat vecer pred spanim. Taha z neho velmi na spanie kebyze ho uzijem pred nocnou ? Pocula som ze niektori ludia z neho bluznia nemate niektora take skusenosti ? Aco vedlajsie ucinky ? Dakujem
@poliu ak jej predpisala diazepam zrejme vie preco a ten stres nebude len taky "obycajny"
@simik14 uzivaj tak ako ti nariadila dr. moja dcera ho brala pol roka kazdy vecer kvoli atypickym febrilnym krcom, nebola z neho ani ospala ani nejako extra utlmena v tom case mala rok, dodnes jej ho podavam pri zvysenej teplote a ucinkuje na nu rovnako, vedlajsie ucinky som nebadala
Myslym si ze naozaj najlepsie urobis ked vyskusas a uvidis ako na neho zreagujes...ja som dithiaden nebrala, ale kvoli kaslu ho dostal moj dvojrocny syn, dala som mu tak ako povedala lekarka rozdrvenu trochu mensiu polku tabletky pred tym ako isiel spat...prva noc bola ok, ale to co nastalo druhej noci som nikdy predtym ani potom nezazila...som mala pocit ze budem musiet volat exorcistu😀maly sa v noci zacal hadzat po posteli, ricat ako tur, nevnimal nas, zosuchol sa na zem, kde pokracoval hadzani sa...nakonirc som ho musela "nasilu" pripojit k bradavke kde sa teda ukludnil a zaspal...ale tedauz viem ze jemu dothiaden nikdy, ale zas su ludia ktori ho v pohode beru a nic im nie je, takze vyskusaj ked budes doma a uvidis
Ok,beriem spat...vzdy sa mi tieto dva lieky mylili,..pri pocuti, pri brani uz nie nastastie 😁...u maleho to bol dhitiaden,no holt je to asi citlivka ten nas, s diazepanom nemam skusenost, predpisala lekarka pri vysokych teplotach, ale zaobisli sme sa bez neho...
Ten Diazepam by som nebral, skus raz vziať, ale asi budeš mať desivé živé sny a ráno nebudeš vedieť čo je pravda a čo bol sen. Za mňa nebrať. Radšej Lexaurin, alebo Neurol.
@majulino ahoj ake su to prosim ta atypicke febrilne krce??! Moja dcera mava uz pri trosku vyssej teplote aj teraz ma tak zrazam a citam po nete. Toto ma zaujalo atypicke febrilne krce... Dakedy mam pocit, ze dcerka sa mika aj ked spinka ale skor tak bokmi hybe, ked teda nema teplotu len bezne v noci. Ci to nahodou nie je daco podobne, vdaka.
@eeffka mala mava febrilne krce, pri teplote 39, takze 38,5 uz jej davam diazepam radsej, aj teraz som ju osprchovala, supla nurofen a dala diazepam, kedze sme isli spat tak nech som si naistom, keby jej teplota neklesne, nech ju to nechyti, ale chcela som vediet ci daco znamena aj ked sa tak mika v noci len, alebo ci bude len taka ze sa bude mikat bezne.
@eeffka hej aj ja uz sa tesim ked bude starsia a prestane to snad 😊 ja mavam 40tky aj ako uz dospela, brrr. Pozeram, ze mi ide mikat vybrane slovo 😂 ach ta materska. A jasne clovek sa myka, ved aj ja fakt obcas, moj brat a sestra nonstop. No ale, co take male dieta moze stresovat, ked zaspava a to nehovorim o tom, ze dokaze rozhryzt vankusik alebo cokolvek, ked sa pozabudne.. 😅
@simik14 čo je lepšie diazepan 10mg alebo frontin 1mg
@bayern1985 chcem sa poradiť
@simik14 určite Diazepam užívať tak ako ti doktorka kázala večer pred spaním. Ono má utlmujúci účinok, takže určite nie ak ideš na nočnú, ale vtedy ak ideš spať. Blúzniť z diazepamu jedine vtedy ak si ho dáš s alkoholom, vedľajšie účinky majú všetky lieky, ale nie na každom sa prejavia. Ak by ti bolo z neho nejako strašne, tak si ho nabudúce nedáš a pôjdeš za doktorkou, ale je to jeden zo slabších ukľudňujúcich liekov na stres. Snaž sa odbúrať stres, lebo Diazepam je návykový liek, takže ho dlhodobo užívať nemôžeš.