Ahojte. Tie čo ste mali diastazu po porode, po akom čase po porode ste na to prišli? A chodí to aj s nejakou bolesťou alebo ste si to všimli jasne iba kvôli väčšiemu bruchu? Mne sa zdá že mám mesiac po porode ešte stále dosť veľké brucho ale zas niesom si ani istá aké by malo byt… a tak ma tá téma zaujala. Dakujem
@nikinikiniki8 za ten mesiac sa ti nestihlo ešte dať telo dokopy takze neries, nestresuj, máš ešte dosť času na diagnostiku diastazy a pod. a nejde ani tak o veľké brucho ale akoby o “dieru” - rozustupene brušné svaly, sú ma to cviky normálne v pokoji, kontaktuj uro-gynekologickú fyzioterpaiu a oni ťa to tam naučia ale máš ešte dosť času kľudne aj dva a viac mesiacov, ja som to absolvovala 😉 teraz sa hlavne venuj dieťatku a oddychuj a neries veci na ktoré ešte príde čas 😌
Kľud, ešte nie si ani po šestonedeli, kam sa ponáhľas? Daj tomu čas, nemôžeš čakať, že okamžite po pôrode to bude ako predtým. Teraz sa hlavne zzi s bábätkom a na ostatne bude čas aj potom.
@nikinikiniki8 9mesiacov si mala dieta v bruchu a mesiac pk porode sa ti zda ze mas velke brucho? zena, maj sa rada, dopraj si cas a nechaj chvilu telo na pokoji nech sa zregeneruje