Ahojte, mate niekto skusenosti s tymto produktom(diamond yacca/golden yacca)? Pouzivali ste ho? Pomohol vam?
Zienky chcem sa opytat z manzelom sa snazime o dieta uz 7r mame vsetko vyskusane oblietane a nic :( jedna nam poradila ze toto pomaha golden yacca nepocula som o tom nikdy chcem sa opytat v com vam to pomohlo a ako dlho treba to uzivat
@vedomosti uzivala som to cca 6m a nic sa mi nezmenilo
@detagerfx ahoj, mam skusenost s Diamond Yacca, je super, v porovnani s Golden Yacca je lacnejsi ale hlavne lepsi. Ako som citala, Diamond Yacca obsahuje dva druhy saponinov, jedny cista creva a tie druhe vsetky organy tela od usadenin. Ja som to pouzivala na akne, detox celeho tela a velmi pomohlo. Mame som to kupila na vysoky krvny tlak a tiez pomohlo, odstranilo jej to usadeniny z ciev, t.j. cholesterol, bilitubin sa znizili a a tlak sa jej upravil. Je to dobre inak na vsetko, precisti cely organizmus🙏👍🙏👍
Ahojte v com vam pomohla diamond yacca? Znizuje aj pcos?
@simkamatko to Vám neviem povedať, ale skúste napísať MUDr. Sovovi, on stojí za produktom, kontakt na neho nájdete na ich stránke reparexshop.sk, viem, že p. doktor rád poradí aj mailom, aj mne poradil. Mail je boss@euroweb.sk. Majte sa 🙂
@newyourk dakujem
@simkamatko prosím vyskúšali ste už tento produkt? Odpísal Vám MUDr. Sova? Ak áno, výsledok?
ja to mam potvrdene od lekára za 3 mesiace sa mi upravil cholesterol z 8,6 na 5,4 a to som vyskúšala rôzne veci možem doložit aj foto s odberom krvi pred a po
Mám 54 r. a g.y. mi je známa už asi 20 rokov. Pred asi 10 rokmi má začalo bolieť koleno.Nič strašné, ale stále sa to zhoršovalo. Pán MUDr. ortopéd sa čudoval, že čo sa sťažujem, veď v takom veku môžem byť ešte rád, iní sú na tom ešte horšie. Útecha jak hovädo. Všetko zlé však na dačo dobré.Tak som "zainvestoval" do golden yaccy a po asi troch mesiacoch poctivého užívania bolesť zmizla. Dôkaz? V októbri bežím polmaratón na MMM. Poznám p.Sovu a som mu za to vďačný,bol som 2x aj na jeho prednáškach. 126€ bola moja najrozumnejšie investícia. Doporučujem na každý zdravotný problém.
Prosim, pridaj mi link ktoru beries. Ja beriem druhe balenie 2 x denne, a zatial ziadny vysledok.
Presne toto beriem.
.2x denne. Na co to zabralo?
Zdravim, ja som ponukala dve balenia YD (280kps/bal.), uzival to nas ocko, bohuzial, kratko na to zomrel (86-rocny, komplikacie s vysokym krvnym tlakom po prasknutej nosnej cievke, ale urcite nie v dosledku pouzivania YD...). Nema niketo zaujem? Exp. 4/2023, 8/2023. Mozno moj prispevok bude zmazany...