Prosim Vás, mohli by ste mi poradiť čo znamená diagnoza F23.0 na PN ústavná liečba? Našla som to priateľovi na Pnke napísané a on sa mi nechce vyjadrik k tomu 😪 je to vážne?
@dominidi chcem vysvetlenie
psychoticke poruchy a ustavna liecba bol hospitalizovany na psychiatrii
F-kove su psychiatricke diagnozy.
Diagnóza F23.0 - Akútna polymorfná psychotická porucha bez príznakov schizofrénie
Autorka aj vysvetlenie celej diagnozy je tam popisane
@dominidi ďakujem, no žiaľ tam není napísané či je to niečo vážne? A moja otázka bola či to je vážne.... prosím čítajte s porozumením 😎 ja keď tomu nerozumiem, tak sa radčej opýtam a nato je aj táto skupina. Pekný večer vám prajem ešte 😎
Neskusis sa opytat jeho? Bohuzial vela ludi ma psychiatricke diagnozy. Zisti o co islo, zbytocne nehysterci.
@dadis nehysterčim 🙂 môj priateľ sa mi nechce vyjadriť na to ... ja len či neviete niekto bližšie k tejto diagnóze, slušne som sa opýtala, keď niečo nerozumiem opýtam sa radčej ale ako píšem priateľ mi nechce nič povedať.
A to je aktuálna pn?
Ved ja ti slusne odpovedam. Ja osobnu skusenost so psychozami nemam. Skor by mi vadilo, ze sa o tom nechce rozpravat, nez to, ze nejaku diagnozu ma.
Pytas sa tu a ocakavas ze zeny na mk vedia v akom stadiu ma tvoj priatel ochorenie? Ustavnu liecbu by nedali bez opodstatnenia a zvysok si budes muset vyriesit doma🤷♀️
Dobre žienky, ďakujem Vám za vaše odpovede ;)
Das do googlu a hned mas o aku diagnozu ide.