Dobrý deň, je tu niekto s diagnostikovanou tetániou? Ak áno, stretli ste sa s tým, že by to mohlo spôsobovať svrbenie kože? Pociťujem ho hlavne na nohách, KO v poriadku, alergologicke vyšetrenie tiež. Som z toho už dosť zúfalá (mám 20r.)
Su to iba nohy? Je to aj cez den alebo v noci?
Tiež si myslím že tetania s tým nesúvisí.osobna skúsenosť
Myslím ze tetania s tým nemá súvis lebo mňa nohy svrbia iba z toho ze mam suchu kožu
Ja mám roky, dcéra tiež ale svrbenie s tým nesúvisí.
Ja mam tetaniu a aj caste svrbenie celeho tela. Myslim ale, ze pricinou oboch je u mna hormonalna nerovnovaha.
Keď som dostala tetaniu, nič ma nesvrbelo, ale úzkostná porúch sa mi začala svrbením dlani, zo začiatku som myslela, že je to exem
Veru moze byt svrbenie aj z tetanie. Treba vylucit ine priciny, ale vobec to nie je take ojedinele.
Z tetanie mozu boliet zuby, svrbiet usi....
Toto je take klišé keď lekári nenájdu nič iné hodia na tetaniu. O 100 rokov budú naši potomci krútiť hlavami akí sme boli hlúpi a nechali ľudi trápiť 😢
Osobne si myslím že tetania je dôsledok poruchy v tele ktorú by mali lekári nájsť a liečiť. Osobne mám skusenost že lekár vezme základne parametre krvi povie že Vám nič nie je a nepátra ďalej
@katulienkax na tetaniu pomáha jedine vysoký príjem horčíka.testy nič neukážu