Ahojte mam hrozne stavy mala som menšie opuchy na hlasivkach postúpila som operáciu ktorá sa vydarila tak ma ustitli na kontrole orl napriek tomu ma stále dusi skrabe v krku až ma napína neviem čo je spánok už 4 mesiace nemôžem fungovať ani cez deň ustavičné musím stále piť vodu aj cez noc mala som vyšetrenie aj štítnej žľazy že vraj je v poriadku som zúfalá neviem čo mám robiť no užívala som aj zakúpené lieky 4 mesiace a nič mi nepomohlo prosím vás viete mi nejak pomôcť
@prretygirl122 možno keby nasadili na krátky čas kortikoidy, napr. Prednison, na potlačenie zápalu, viem, je to svinstvo, ale niekedy nevyhnutné ak nič iné nezaberie. Na krátky čas, pár dní a potom veľmi pomaly postupne vysadiť podla schémy.
Nemam profesialnu radu, no viem, ze na opuchnute, zapalene sliznice v hrdle dlhodobo a uspesne pouzivaju salviove cukriky a lizanky. Tie sa daju kupit v lekarni alebo v zdravych potravinach. Viem ze hlasivky su v inej "trubici", no je to blizo.
Ja by som skusala aj vonkajsie obklady so svedskymi bylinami. Natriet pokozku napr.mastou, prilozit nasiaknutu vatu, prekryt foliou a obviazat. Chce to asi trpezlivost a vieru.