Diagnostikovali mi edém reiki v krku

prretygirl122
22. júl 2024

Ahojte mam hrozne stavy mala som menšie opuchy na hlasivkach postúpila som operáciu ktorá sa vydarila tak ma ustitli na kontrole orl napriek tomu ma stále dusi skrabe v krku až ma napína neviem čo je spánok už 4 mesiace nemôžem fungovať ani cez deň ustavičné musím stále piť vodu aj cez noc mala som vyšetrenie aj štítnej žľazy že vraj je v poriadku som zúfalá neviem čo mám robiť no užívala som aj zakúpené lieky 4 mesiace a nič mi nepomohlo prosím vás viete mi nejak pomôcť

roja01
22. júl 2024

Nemam profesialnu radu, no viem, ze na opuchnute, zapalene sliznice v hrdle dlhodobo a uspesne pouzivaju salviove cukriky a lizanky. Tie sa daju kupit v lekarni alebo v zdravych potravinach. Viem ze hlasivky su v inej "trubici", no je to blizo.
Ja by som skusala aj vonkajsie obklady so svedskymi bylinami. Natriet pokozku napr.mastou, prilozit nasiaknutu vatu, prekryt foliou a obviazat. Chce to asi trpezlivost a vieru.

zmrzlinka8
22. júl 2024

@prretygirl122 možno keby nasadili na krátky čas kortikoidy, napr. Prednison, na potlačenie zápalu, viem, je to svinstvo, ale niekedy nevyhnutné ak nič iné nezaberie. Na krátky čas, pár dní a potom veľmi pomaly postupne vysadiť podla schémy.