Detská kozmetika z Bio ruže

laskominka55
26. aug 2015

Ahojte, keď som hľadala tie samozlupovacie ponožky narazila som tam na detskú kozmetiku z Bio ruže. Mňa to vcelku zaujalo, ste to už niekto skúšali? Aké to je ? Môžem s tým mazať aj 3 mesačné bábo?

gwynet
26. aug 2015

Ja si dosť často odtiaľto nakupujem a skúšala som to mydielko. Vcelku pekná vôňa a na detsku radu aj dobrá ceny. Prečítala som si zloženie a spokojnosť. Plánujem si pre malu kúpiť aj ten sprchový gel.

valentina18888
26. aug 2015

No podstatné je , že to je bez parabenov a s ružovou vodou.Som o tejto silici čítala, že úplný zázrak . Ja som si kúpila ten krém , ale už mám väčšie dieťa. Takže neviem či sa to hodí aj na malé bábo.. Musím povedať, že na trhu toho pre bábätka je nejak málo, alebo keď tak veľmi drahé. Si to napríklad nemôžem ja dovoliť . Myslím tým drahé krémy a kozmetiku pre dieťa. 😉 Nikedy pomaly je pre deti drahšia kozmetika ako pre nás.

jenifferka
26. aug 2015

No moja skusenost s detskou kozmetikou bola len na mojej neterke 🙂 zakupila som jej detsku kozmetiku Manufaktura ale nebola s ruzou ale s harmancekom 🙂 ale nebola to dobra volba 🙂 ..
Ale tak je to isto individalne .. o kozmetike s vytazkom z ruzi sa vela hovori a pise . Stale vidim nejake clanky a podobne

leontina16
26. aug 2015

A to na ktorom ste to videli? Hladám a hľadám.... Alebo aspoň ako sa to presne volá ? 😕