Ahoj.prosim vas ak niektora brala detralex na hemoroidy ake je davkovanie?
@som_ponorka dakujem
@som_ponorka môžem sa spýtať aké siala hemeroidy
@lilienks ja som nemala také, na ktoré by bolo treba Detralex, ale pred MD som robila v lekárni
@som_ponorka dakujem
@lilienks no akútny problém je, keď hemoroid krváca a je vonku. Vtedy sa dava 6 tabliet dene. Takže 2 ráno, 2 na obed a 2 večer. Aspon pár dní a potom sa znižuje dávka na tu klasickú 2 za deň. Ak to nie je až také akútne, tak aspoň na pár dní zvýšiť na 4 denne. Čiže dve ráno a dve večer
@som_ponorka vieš sestra pri stolici cíti že sa jej vytlačí von neboli ju nekrvqca len to má veľké dr jej povedala že to bude hemeroid no ale má to velke
@lilienks a užíva ten Detralex? Ma ho doma?
@som_ponorka áno berie ho tretí deň ,ale musím povedať že samé sa jej to zasunie bez problémov či môže ísť o niečo iné z?😢
@lilienks to bude pravdepodobne hemoroid. Treba piť dostatok tekutín, môže si na par dni zvýšiť tu dávku, ak sa teda jedna o dospelú osobu
@som_ponorka je má. 35 rokov je hotová lebo ju každý straší že to môže byť črevo no ale neviem ona ma brať dve ráno akú dávku si môže dat
@lilienks nech si dá dve ráno a dve večer aspoň 3 dni a uvidí, či sa to bude zlepšovať
@som_ponorka ďakujem si zlata
Ahojte. je tu niekto kto ma problem s vonkajsim hemeroidom a trosku krvaca..?
Prosím vás som po pôrode 3 dni. 2 dni beriem detralex na hemeroidy. Mala som s nimi problém už aj v tehotenstve ale teraz po pôrode to mám obrovské vytlačené vonku a tvrdé , nejde to zatlačiť vôbec naspäť a veľmi to boli. Nevladzem sa ani postaviť ani chodiť nič. Pomôže mi ten detralex a za koľko?
Ak by mal niekto zaujem, posuniem nove balenie Detralex 120ks, za 24€ ( babka si kupila 2 balenia, ale kvoli inym liekom druhe balenie nemoze douzivat)
Ahoj, 3x denne 2 tabletky alebo rano 3, vecer 3 aspon tri dni, potom znizit na dve denne, to je normalna davka