Dobrý deň prosím vás mate niekto skúsenosti s detralexom a hemoroidami? Pomáha to aspoň čiastočne? Užívam aj čipky aj mast dubovu kôru aj odvar ale odporúčali mi dlhodobo užívať aj tento detralex
Užívala som na krčové žily a tiež som nevidela rozdiel, ono detralex ani problém nerieši, má len za úlohu udržať žily v akej takej forme...mne sa časom aj tak žily zhoršili, no či by sa to bez detralexu nestalo ešte skôr, neviem posúdiť....
@narayan áno áno viem ze nelieči problém 🙂 ale aspoň ako tak udržať vo "forme" tie žily 🙂 ďakujem skúsim a uvidím
Áno, pomohol.
Tiež pomohol. Nezažijem, neuverim😉Som si v duchu klopkala na čelo, keď mi to dr. navrhol.
Ale zas hovorím o akútnom stave. Podla rozpisu presne používať týždeň a potom asi mesiac, dva udrziavacka. Teraz len už len z času na čas.
Mna detralex zachranil. Za mna sa oplati na 1000% skusit. Zmenil sa mi život. Roky som sa trápila, ako som zacala brat detralex, tak som nemohla uverit, ako mi pomohol.
Pomáha....ale treba zvážiť.ci budete roky dávať peniaze na detralexy.cipky a mastičky alebo budete riešiť príčinu operáciou.
@janinah mne pomohla kúra 3 mes a uz 3 roky mam klud. Predtým som sa 4 roky trápila, teda u mna to bola jednorázová záležitosť. Co sa operacie týka, kamoska bola a teda má to nazad. A bola tak, že ju nerobil nejaky amater. Ani zákrok nie je záruka úspechu. Ani sám lekár to nepovie.
@janinah tak určite najskôr vyskúšam všetko možné pre to aby som sa vyhla operácii, mam to po pôrode nikdy som s tým predtým nemala problém a nie je hneď prvé riešenie operácia
Ahoj,ja som zdravotník,určite pomôže,ale na žily resp.akutnu záležitosť je špecifické dávkovanie,3tbl ráno a 3tbl večer počas 3-4dni, stav by sa mal rapídne zlepšiť,opuch a bolesť zmiznúť, žila by sa mala stiahnuť.Samozrejme spolu s hygienou,odporúča sa chladná sprcha,bidet po každej toalete,žiadne kúpanie, wellness apod a dlhodobá zmena životného štýlu.Plus skús inulin+pupalkovy olej,zázračná vec, treba to brať aspoň mesiac
V akútnom stave mi pomohol. Preventívne ho však neužívam.
@kubkovamama ďakujem veľmi pekne vážim si to 🙂
Svokra užíva,jej pomohol.
Ide o liek na žily a hemoroidy. Čiže priamo lieči príčinu ochorenia. Najúčinnejší liek na trhu
ak by mal niekto záujem, taktiez mám celé nové balenie,60ks..posuniem za 12€...exp.je do 6.2026
@ivuska027 načo vám ten detralex pomohol?na hemoroidy?
@marikaneni ano
Mne na hemeroidy nepomohol. Resp nepozorovala som ziaden rozdiel.