Detralex a hemoroidy

magnesia
27. máj 2014

Ahojte, bral niekto z vas lieky detralex na hemoroidy pocas kojenia? (dcera ma 16 mesiacov)

macuska79
27. máj 2014

Ahoj,ja som uzivala Detralex hned od druheho dna po porode.A dokopy som ho uzivala 2,5 mesiaca pocas kojenia.

magnesia
autor
27. máj 2014

ved prave aj ja citam na nete ze zeny to beru aj ked koja tak nechapem preco mi ich nechce lekar dat.....skusim dat rec s gynekologickou 🙂

malinkaaa
30. máj 2014

Ahoj,Detralex uz nie je na predpis, je to volnopredajny liek.Moja mama ho berie na zily a v lekarni ho daju bez receptu.

kazunomiya
30. máj 2014

Podla SPC a pribaloveho letaku sa neodporuca tento liek dojciacim a tehotnym zenam, lebo nie je dostatocne preskumany po tejto stranke.. tak asi preto tvoj lekar s tym vaha. Ja som si na to nieco kupila co ma vlastne rovnake zlozenie resp. ucinnu latku a potom som zistila, ze to asi nebudem moct brat. alebo to risknem, ale len v akutnej faze ked sa zas hemoroidy ohlasia (aj Detralex sa ma brat v akutnej faze, ako som sa docitala).
Vsetky info tohto typu o liekoch si najdes na www.adcc.sk, vyhladas si liek, je tam aj to, ci je na predpis, aj pribalovy letak, aj SPC (rozsirena informacia pre zdravotnikov, podrobnejsie ako PIL)
@magnesia

ela_79
30. máj 2014

Ahoj, ja som pisala na dojcensku poradnu a odpisali ze ok, mozem uzivat aj ked dojcim. Je nadalej na predpis ale male lekarne recept neziadaju kedze je aj tak plne plateny pacientom. V sietovej lekarni bez receptu nekupis. Rovnake zlozenie ma mobivenal, ten kupis bez receptu vsade lebo v letaku uvadza mensie davkovanie ( v kazdej tabletke je presne to co v detralexe ale oni znizili davkovanie a predavaju ho ako na krcove zily a nie na hemoroidy ) a tak sa vdaka nizsiemu davkovaniu dostal medzi volnopredajne. Takze ak v lekarni pytaju na detralex recept kup si mobivenal a davkuj ako detralex.

julik104
2. dec 2017

kočky posuniem 3 filmy detralexu za symbolickú sumu, už nemusím užívať.

katya151
14. mar 2019

@julik104 mate ho este?

julik104
16. mar 2019

@katya151 dobrý deň, žial už nie.

elizabeth453
11. jan 2020

Ah0j, moja muz dostal na hemoroid detralex , no odvtedy ho nonstop boli hlava, aj sa na to budi. Dr. Povedal, ze to moze byt detralexom, ako vedlajsi ucinok..no pred 4 dnami ho vysadil, no stale sa zobudza na bolest hlavy a boli cely den. Moze to byt este stale z neho? Nemate s tym skusenost ?