Detoxikačné čaje - skúsenosti

dominika6303
5. mar 2015

Ahojte maminky! Rozmýšľala o detoxikačných čajoch, keďže moja dcéra je vegetariánka, zdravo žije a cvičí. Práve ona mi nasadila do hlavy "chrobáka". Chce si ich kúpiť a vyskúšať. Na internete kolujú rôzne fámy o tom ako je to nezdravé a iný ľudia hovoria, že je to perfektné. Aké máte skúsenosti s detoxikačnými čajmi? Máte skúsenosti objednávať z tejto stránky www.teatox.sk ?

bonaqa2013
5. mar 2015

Len pre zaujímavosť minulý týždeň v tel. som počula, ako upozorňovali nato, že veľa výrobcov klame ohľadom liečivých čajov. Takže v tomto štáte to už vyzerá tak, že pre peniaze sú poniektorí schopní aj vlastnú mať predať do cirkusu.

sissy27
5. mar 2015

@dominika6303 uhm, žeby lacná reklama? 😅 a čo tak niečo z "babičkinej lekárne" - pestrec, senovka, žihľava a ďalšie? mnohé z nich si nazbieraš aj sama - nie len, že ušetríš kopu peňazí za niečo, čo ani nevieš čo vlastne je, ale aj sa prejdeš na čerstvom vzduchu, spoznáš prírodu, zrelaxuješ... detox nie len tela, ale aj ducha 🙂

patkaza
22. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

ja mám s detoxikačnými čajmi veľmi dobré skúsenosti .. v podstate sa dá aj povedať že si bez pravidelného čaju na detoxikáciu už neviem predstaviť normálny život ... ten čaj pomáha na všetko .. pretože očisťuje telo http://akoapreco.com/caj-na-detoxikaciu-pecene/