Viete mi niekto vysvetliť, ako je možné, že pri detoxikácii človeka vznike opuch mozgu a následná smrť, zlyhanie organizmu? Ako to človek "dokáže" vykonať tak nešťastne? Počula som takýto prípad prvýkrát
Ak detoxikoval savom niet sa čomu čudovať.
A čím sa detoxikoval?
Na detoxikáciu je potrebná akurát funkčná pečeň a neprijimat co jej škodí. 🤷♀️
Na detoxiakaciu mame na to prislusny organ. Ostatne kupene, popripade doma vyrobene veci su dobre tak akurat na sra*ku. Ak niekto experimentuje, niet sa comu cudovat... Zabit sa nieje vobec tak ťažké.
A pouzila si spravne cudzie slovo?
Tak ak by dohnal do extrému , a nastane ťažká dehydratácia,a rozvrat vnútorného prostredia, asi aj áno,
Možno príliš veľa vody prijaté v krátkom čase.
@koniarova
Zaujal ma komentar jednej vdovy. Nepoznam ju. Zaujima ma to cisto zo zvedavosti kvoli mojmu rozsireniu obzorov. Este je mozne, ze si pomylila detoxikaciua intoxikaciu, ale bol to jej muz, mala vy vediet, aka bola pricina smrti
@martinkatinka
Ja ano, vid komentar vyssie
@rarararara
Osobne si ale neviem predstavit taky pripad 😲 pri plnom vedomi sa az tak masaker odvodnil? Citala som, ze je to prave z toho, ze preto opucha mozog, ale realne mi to pride zvlastne
Ten komentar moze byt velmi skreslujuci... Kto vie, co tym myslela.
Ak bol závislý na drogach/alkohole, tak nemusel zvládnuť detoxikáciu od tých latok
No tomu vobec nwrozumiem. Skor tam malo byt nasledkom dehydratacie
@domak2 uf to by bola brutalna detoxikacia, nie?
Nerozumiem. Ak niekto chce prestať s alkoholom/ drogami, musí ich prestať brat. Ten proces sa tiež vola detoxikacia. Keďže je organizmus závislý, procesy co pri tom prebiehajú sú väčšinou dosť zle, a ak už je telo poškodené, samotná detoxikacia môže zabiť. Ale z tohto uryvku naozaj ťažko povedať, len jedna z možností.
Určite išlo o detox narkomana alebo veľmi silného alkoholika. Myslím, že Juraj vie o tom robiltake fajn, zrozumiteľné video, kde vysvetľoval tie procesy. Tatiana Melasova to dobre napísala vo svojej knihe: feťák berie najprv preto, aby mu bolo dobre a potom preto, aby mu nebolo zle.
No dnes su moderne vseliake detoxication. Ah pre zdravych ludi.
Staci, ze pil Vela body, hovorim @ 6 litrov cistej body a viac za den.
Mali sme pacientku. Prezila.
Ked sa autorka odvolava na zivotny styl neboheho, tak zrejme islo o intoxikaciu (nevieme cim)
@viestta a vidis, to slovo tam lepsie pasuje, vtedy to dava zmysel
Detoxikacia sa niekde absolvuje aj na liečení zavislosti od drog, alkoholu. A to telo fyzicky nemusí zvkadnuť.
A nemyslela, ze nasledkom INTOXIKACIE mu zlyhali organy? To dava vacsi zmysel.
Pochybujem, že pri detoxikácií. Opuch mozgu by to nemohlo spôsobiť.
Tiež som už o tom počula, že detox môže byť veľmi nebezpečný, až smrteľný. Takže z kontextu usudzujem, že jeho telo zhumpľované drogami/alkoholom ten detox v určitom štádiu nezvládlo
Pri detoxe od alkoholu je srdce pod velkou zatazou. Ak nezvlada, zlyhava, znamena to ze obeh nefunguje dobre. Do toho ludom byva zle, hnacky, zvracanie, a ked sa neda pozor tak nastava dehydratacia, mozog trpi, telo trpi, srdce trpi...vsetko zle.
To kde si prosím ťa počula?