Detox recept

robin30
31. jan 2016

Ahojte poradte mi nieco na detox nieco co mate vyskusane 🙂 moje telo hodne zadrziava vodu zvyknu mi opuchat ruky aj nohy a casto sa citim unavena len by som spala potrebujem telo prebrat k zivotu dakujem 🙂

rheuska
1. feb 2016

Co takto zajst za dietologom? Kazdopadne sa pred akymkolvek detoxom daj vysetrit. Opuchajuce nohy a zadrziavanie vody moze byt aj vazny zdravotny problem. Unava tiez nemusi byt len z nedostatku zinku. Takze sup sup. A ked lekar vyluci vsetko mozne aj nemozne, tak sa mozes pustit do niecoho. Kazdopadne ono tamchyba niekde bude. Takze odporucnia dostanej rovno od lekara.

alaguema
1. feb 2016

@robin30 zeleninovo-ovocné kúry sú perfektné pre začiatok. Konzumuje sa iba zelenina surová, aj tepelne upravená, ideálne domáca, nestriekaná, ovocie, ľanové semiačka a ľanový, alebo konopný olej za studena lisovaný 3PL denne. Robievam to pravidelne a cítim sa výborne, ale ako radí @rheuska, treba zistiť, čo je za tými opuchmi a únavou.

erika161
1. feb 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

@alaguema tak to vyskusam aj ja 🙂

gabyvt
1. feb 2016

túto kúru si robievam každý rok na jar, je naozaj výborná a dopľňam ju chlorelou.

robin30
autor
1. feb 2016

@rheuska ja som schudla teraz za poslednych 5mesiacov 28kil na krvi som bola pred dvoma tyzdnami a vsetko bolo v poriadku dal mi len vitamin D3 a ze keby daco mam prist
@alaguema ja milujem zeleninu len zial kupujem v obchode a nema to ziadnu chut teraz v zime