Detox organizmu v akejkoľvek forme

li1991
29. aug 2022

Ahojte žienky
Viete mi poradiť niečo na detox organizmu v akejkoľvek forme ? Na trhu je toho veľa a neviem si vybrať.

viestta
29. aug 2022

@li1991 pitný režim a ľahká strava. Kým ti fungujú obličky a pečeň, žiadny detox nepotrebuješ. Ak nefungujú, tak ti žiaden detox nepomôže.

pribinak
29. aug 2022
luccija
29. aug 2022

@li1991 teraz ho robi moja kamaratka.Ma od trenera urcene co moze a co nie.Prvy den nic len voda, ak by sa citila zle voda plus sol, druhy den jablka, treti den spenatove listy, mixnute s hroznom, cucoriedkami, sezam, 4 den neosolena ryza natural, 5 den zase nejake smoothie uz si nepamatam...od tohto tyzdna uz moze rybu, zeleninu..povedala, ze druhy den tie jablka boli najhorsie.Roznym neera pripravkom neverim....vodu, lahku stravu, vlakninu a hyb sa

mistymay33
29. aug 2022

@luccija ten trener je certifikovany vyzivovy poradca, ze toto prikazal dodrziavat kamaratke? Toto by malo byt trestne! To je jedalnicek pre skrecka a nie pre dospeleho cloveka! Prvy den totalna hladovka a potom same ovocie a cukor mas vystreleny do neba! To mas akurat na odpadnutie. Vsetly detoxy su bludy, presne ako povedala @viestta ak mas zdtravu pecen, tak ti funguje aj detoxikacia. Staci sa zdravsie stravovat, v normalnom mnozstve a budes detoxikovat kazdy den prirodzene a zdravo. A nie taketo chujoviny dodrziavat.

viestta
29. aug 2022

@mistymay33 ja neverím ani tým rychlokvasenym výživový poradcom co získajú certifikát na jednom víkendovom akože školení. Dietogovia študujú niekoľko rokov na zdravotných školách a alebo na medicíne. Dnes môže byť výživový poradca hocikto, potom tie rady aj tak vyzerajú.

koniarova
29. aug 2022

@luccija a tvoja kamarátka je takto ok v hlavičke? A za toto je ešte ochotná aj zaplatiť🤦

li1991
autor
29. aug 2022

@luccija podla mňa je ten tréner dost na hlavu ked toto nakazal tvojej kamarátke 😲

mistymay33
29. aug 2022

@viestta ano mas pravdu, nie je vyzivovy poradca ako vyzivovy poradca.

luccija
29. aug 2022

@mistymay33 vobec neviem, ale asi ano popytam sa🙂stalo to vela penazi a ja si tiez o takychto experimentoch myslim svoje.

ella223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz