Detox organizmu

19. dec 2024

Ahojte. Viete mi poradiť ako na detoxikáciu organizmu? Dlhodobo sa cítim unavená, tak sa snažím postarať sa o svoje zdravie. Rada by som sa vyhla hladovke. Je to možné aj inou cestou? A efektivnou? Je to v poriadku podstupovať to v tomto ročnom období?

ssimusska
19. dec 2024

Začni sa zdravo stravovať a cvičiť. To je ten najlepší Detox 🙂

roztlieskavacka
19. dec 2024

Skôr na jar, marec apríl maj, odporúčam detoxikaciu pečene pestrecom marianskym

luccija
19. dec 2024

Teraz nie telo má čo so sebou robiť v zime aj bez stresu z detoxu.Sme viac unavení, chori, malo d vitamínu serotonínu🤪
Skôr ma jar a čo myslíš pod detoxom?ja by som pila zihlavovy čaj, obmedzila alkohol, kávu, sladkosti a pohyb pohyb a len dobrá strava čerstvá zelenina, nejaký zinok...sauna žiadne hladovky

eliskadad1
19. dec 2024

DEtox je vhodnejší na jar nie takto cez zimu. Ale každopádne to bude viac čistej vody, žiadne mäso, veeeľa zeleniny a ovocia. Poprípade existujú ešte také náplaste na chodidlá.

vakatko
19. dec 2024

Skús bylinkové čaje na očistu tela. V zime je dobré piť masala čaj - zázvor, kardamón, klinček a štipka škorice + čierny čaj s kokos mliekom. Koreniny prečistia a ozdravia črevnú mikroflóru, chránia pred zápalom, vírusmi .. zahrejú v zime telo.
Jedz ľahšie večere husté zeleninové polievky s proteínom - kúsok mäsa, bryndza ...
Sladké nahraď ovocím + Probiotiká, pridaj potraviny obsahujúce omega3.

rozculena
19. dec 2024

na detox tela máme pečeň,ľadviny a črevá.

petermafo
19. dec 2024

Ja by som si najprv zmeral na diagnostickej váhe parametre váha, svaly,kosti,BMI atď.A podľa hodnôt upravil stravu a zaradil nejaké cvičenie kľudne aj chôdza denne kroky hoc čo vyhovujúce.

taktotedanie
20. dec 2024

Na detox mas oblicky a pecen
Ziadny iny detox neexistuje, iba nieco co je reklama a co chcu od teba peniaze penize a penize
Ak si myslis ze ta k zivotu preberie jacmen chlorela a pitie kurkumy s vodou tak akurat ta preberie ked budes utekat na zachod, ktory budes mat cely zeleno zlty inak nic…

sonula
20. dec 2024

Detox sa ti robi v tele celorocne. Ak si unavena pozri s na svoj rezim dna, jedalnicek, ci ma dost pohybu.

vakatko
20. dec 2024

Treba čistiť Stukovatenú pečeň, črevá od pliesní, kvasiniek, zápalov Toxínov... ako prevenciu voči rakovine ... na únavu a posilnenie imunity.
Ľudia, ktorý sa starajú o svoje zdravie to vedia, autorka chce rady o detoxe a nie trápne nevyžiadané názory.
Veľa uvedomelých lekárov na západe, aj u nás sa vracajú k TČM a Ajurvéde, kde liečia podstatu choroby a nie len príznaky na čo predpisujú chemické lieky s desivými vedľajšími účinkami.

oli18
20. dec 2024

@vakatko kym sa nezmeni vyroba potravim, mozes robit cokolvek, vsetko je malo platne.

vakatko
20. dec 2024

@oli18 snažíme sa vyhnúť spracovaným potravinám, varíme z čerstvých a nespracovaných.