Detox obličiek

wendyl
2. aug 2022

Ahojte rada by som sa opytala ci mate nejake dobre skusenosti na detox obliciek.dakujem.

bajka16
2. aug 2022

Detox čoho? Preboha prečo?

roja01
2. aug 2022

Ja som niekde citala, ze dobry detox obliciek sa da dosiahnut pri niekolkodnovom jedeni cervenej dyne.

ella2015
2. aug 2022

@wendyl detox obličiek? Prepáč, ale v tele máme jeden orgán, ktorý zabezpečuje detox a ten orgán sa volá pečeň, nič také ako detox obličiek, žalúdka alebo neviem čoho neexistuje🤦🏼‍♀️

@bajka16 👍🏻
@roja01 ak nemáš v poriadku obličky tak akurát ich nadmerné, detox organizmu zabezpečuje PEČEŇ

slovakboy
2. aug 2022

@wendyl asi máš na mysli prečistenie obličiek. Voda a aj dyňa sú ok. Obličky funguju ako také sitko ktoré keď ma malo vody tak sa jeho kanáliky upchavajú. Sú malinké. Ak ich občas dobre preplachneš tak sa uvoľnia a prečistia. Dyňu nám dávala mamka keď sme boli malí aby sme dobre cikali. Alebo namiesto pitného režimu. Nechceli sme piť čaj ale dyňa bola fajn to sme sa tým napchali a o chvíľu to šlo. Pozor však na cukor. Aj z červenej dyne sa trochu priberá.

roja01
2. aug 2022

@ella2015 detoxom sa mysli ocista. Oblicky sa cistia za 1. melonovou stavou, kedy sa tyzden je iba melon a tmavy chlieb, za 2. jedlovym olejom. Ale je este viac receptov na odstranenie zlcnikovych a oblickovych kamenov.

viestta
3. aug 2022

@roja01 ak už je v obličkách piesok alebo kamene, tak sa môžu vyplavit pri vysokom prijme tekutín. Ale vyplávia sa len niektoré a kým bude trvať chorobný stav, ktorý umožňuje zrážanie moču, tak sa budú tvoriť ďalej. Močové kamene treba liečiť a nielen vyplavovat

roja01
3. aug 2022

@viestta su asi 4 druhy kamenov a pri niektorych treba vylucit zo stravy urcite potraviny. Napriklad kavu. Ja som mala mensi kamen v oblicke a rozpustil sa mi po asi 1rocnom uzivani Rowatinexu, co je prirodny produkt (nieco ako ten jedlovy olej) a nespravil sa mi novy.

niekapitalizmu
4. aug 2022

@wendyl obličky sa detoxikujú samé

ella223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz