Má niekto skúsenosti s týmto fenoménom, mám pocit ze vsetko sa deje okolo mňa, všetko je spomalené, zvuky stlmené, svetla su silnejšie, všetko je take ostrejšie čize realnejšie a preto mi to pripada nereálne. Začalo to panickymi atakmi a uzkostami, nejake rady?
@5444filip ja mam tetaniu od roku 2019 mne zmizla 3 roky som ju nemala a vtedy som začala cvičiť a nič mi nebolo zas sa to vrátilo teraz a znova chcem začať cvičiť nejako zamestnat hlavu mne iba toto pomôže len teraz som dosť lenivá a nevieme sa donútiť cvičiť ale musím začať
Kolko casu denne stravis pred obrazovkou? Telka, tablet, laptop, smart phone a co tam sledujes najcastejsie?
Preco vidim zenu na ikone pises v muzskom rode?
Kolko casu denne stravis pred obrazovkou? Telka, tablet, laptop, smart phone a co tam sledujes najcastejsie?
@jurly ja to takto mam a travim vela casu na mobile/pri tv kedze kvoli tym uzkostiam a atakom som obmedzil sport a chodenie von, akoze chodim von normalne na nakup atd co treba ale dost ma obmedzuje tie ataky ked dostavam potom mi je zle viac dni..viete co by mi pomohlo?mozte kludne aj v sprave, a lieky neberiem AD ani benzaky
@neson123 digitalny detox. na zaciatok by som odporucila knihu, Svietiace deti - vyborne napisana. Ale kedze ludia uz neradi citaju, odporucam pozriet si
https://www.youtube.com/watch?v=03Ce9VQ4I0I
Pevne verim, ze pochopite, co treba urobit.
Jedna z veci, ktore je dobre urobit je vratit sa k veciam, ktore Vas bavili. Bude to zdlhavy proces, ale niekde treba zacat
@5444filip chodíš k psychiatrovi alebo k psychológovi?