Ahojte. Aj vam zeny sa stava ,ze z nicoho nic mate blbu naladu,nic sa vam nechce, ste proste bez zivota a citite ,ze mate pred mestruaciou? Ja sa uz druhy den citim nijako a neviem ani kvoli comu.co vam pomaha to prekonat?
Vdaka za odpovede.
@luna379 no ono ja aj ked nemam pred m. Sa tak citim som takej povahy. Ale podla mna je to este normalne som v meste a rieisla som vela veci hoci sa mi nechce. Podla mna uz kazda zena ma PMs
@dominikatomas kazda zena ma hormony, tak je velka pravdepodobnost, ze velmi vela zien to PMS mavaju.
@zojazoja ano tak musim to nejako prezit ako kazda. Lezat oddychovat a spat.
@viestta no ako som spominala som v meste vybavovala som. Ale citim uz unavu.... ale este musim skocit v meste do lekarne atam takze kym pridem domov budme ko. A budem rada ,za deku caj a spanok
@dominikatomas ja mám toto dva týždne pred MS občas týždeň pred ale vždy sú to hormony
@dominikatomas unava je moj hlavny syndrom pri PMS. Magne B6 forte mi zabera, cca tyzden pred menstruaciou 2x denne ked si davam, tak mi je omnoho lepsie. Menej unavy, menej nervov 😉
@dominikatomas Tiez to poznam. Pomaha sport, cvicenie, ale aj tak, som taka nejaka depresivna...
@zmrzlinka2021 aj ja a niekedy nepokojne rana
@dominikatomas mavam hrozne depky pred menstruaciou, ale hneď jak skonci, sa zas citim uplne super, produktívne atd. je to na hlavu, co ti poviem😁
@bilancia to iste teraz sa citim nijako nezaujimava zadudrana a tak a neviem ani pospat😁
Máš PMS... Mne celkom pomáhakú Gynex kvapky, odkedy ich beriem mávam PMS príznaky miernejšie...