Ahoj co mam spraviť? Beriem antidepresiva aj lieky na ukludnenie a aj tak mam depresie kvôli mojim rodičom. Už neviem ako si pomôcť
brat lieky je velmi dolezite, ale nevyriesia tvoj problem, len ti fyzicky pomozu, cize ries dôvod tvojich uzkosti. Najlepsie si najst k AD kvalitnu psychologicku a psychoterapie. A aj ked sa to nezda, zdravy zivotny styl (strava, pohyb, spanok...) dokaze tiez pomoct
@lucia851 gratulujem, že si konečne prišla na dôvod tvojich depresii🙂od toho sa vieš odraziť
akékoľvek lieky môžeš brat, keď sa k tebe budú správať ako k nesvojpravnej a denne hádky nikdy Ti nebude lepšie.Mas dieťa, muža si zrelá žena zober to do svojich rúk.Byvate blízko seba či spoločný dvor?
Tieto lieky potrebuju aspoň dva týždne kým účinkujú a tiež sa nesmú len tak zrazu vysadiť
@lucia851 lebo máš depresiu, si doma nepracujes, zly vzťah s rodicmi, malo vnemov kamarátok neviem porozmýšľaj...vezmi syna a chodievaj von, hackuj, pec, neviem čo Tam baví, sad kvety...chces schudnúť chod na prechádzku, var si zdravo daj si nejaký cieľ🙂malé úspechy Ta povzbudia.Mozno si nikdy nepočula pochvalu neviem...ty vieš aký žiješ život.Porozmyslaj aké máš celý deň myšlienky asi zle, že?ako sa môžeš cítiť dobre, keď sa celé dni trápiš?daj si cieľ schudnúť a športovať so synom, na hríby, čokoľvek niečo iné nie stále ten istý stereotyp
Doktorka mi už lieky meniť nechce, pretože mne bárs aké nesedia a na prelieceni som bola není dávno od mája do júla. Polepšilo sa mi ale teraz ako ma ti rodičia dorazili tak sa mi pohoršilo
@lucia851 prerusit kontakt...