Dobrý deň idem si po radu s priateľom sme sa rozišli už je to nejaká doba.. ale stsle niesom šťastná aj keď s tým. nemôžem nič urobiť chyba mi osoba v živote ktorá by ma mala rada a mala záujem o mňa… bola som u psychologicky tá mi moc nepomohla… tak som si prišla po radu sem… chcem to riešiť aj cez lieky ale zatiaľ nemám k tomu prístup.. tak či di niekto takýto neprešiel.. cítim nezáujem z každej strany..
Mne pomohlo vyrozprávať sa kamarátkam + som sa premohla a začala som sa viac socializovať. To sa ľahšie povie, ako spraví, ale skús možno viac debát s kolegyňami, pripadne si nájdi iné koníčky, kde spoznáš ľudí, možno aj novú lásku. Napáda mi posilka, prípadne iný šport. Zároveň pohyb pomáha aj ku lepšiemu psychickému rozpoloženiu. A psychologička je fajn, ale musíš tam chodiť dlhodobo, aby to malo výsledok
@pomahatludom ak to nezvladas potom len navsteva psychiatra a predpisat ti lieky moze len on…sama si urcite nic nedavaj, lebo niektore su navykove…mozno ti na cas naspise nejake slabe antidepresiva a budes v pohode, ale toto by si mohla zvladnut aj nejakou terapiou rozchod zas nieje az taka trauma podla mna.
@nttnnt áno inu cestu nevidím len momentálne to nieje možné
@1katarina2 vyrozpavala som sa kade komu len ja cítim takú úzkosť a samotu že to nezvladam
@marianarem chvíľu moc mi nepomohla nič konkrétne mi nedala nejaký dôvod alebo co
@pomahatludom Ako dlho.si chodila k psychologicke? A mas nejake kamaratky s rodinu?