Depresia, úzkosť, nespavosť a plačlivosť

pedrolino
26. apr 2023

Zdravim už dlhé roky beriem antidepresiva a lieky na spanie ,chytil som takú mániu že musím mať lieky do zálohy lieky na spanie doktorka mi dáva jedno balenie navyše ale ja sa bojím lebo raz som nemal lexaurin a grlerodorm a išiel som sa zblázniť odvtedy mám tootok nutkanie a neviem sa toho zbaviť ani doktorka mi nevie pomôcť čo mám robiť ?robiť zásoby?

deti95060810
26. apr 2023

a prečo nie...však ak ich neužívaš viac ako máš tak nič na tom nie je....

pedrolino
autor
26. apr 2023

@deti95060810 ďakujem krasne

lalu_sk111
26. apr 2023

@pedrolino a vy uzivate gerodorm ako liek na spanie? Kolko mate rokov? To vam predpisala obvodna alebo psychiater?

luccija
26. apr 2023

@pedrolino je to závislosť a škoda, že psychiatricka to nerieši.Ty sa bojíš, že zostaneš bez lieku a to je zle Co tak si viac veriť, že to zvládneš?nemôžeš sa celý život spoliehať na lieky antidepresíva chápem, ale Lexaurin a lieky na spanie sa treba snažiť obmedziť pod dohľadom lekára a skúšať bez nich.Veď antidepresíva Ta podržia ...časom budeš musieť lieky navyšovať, čo na to pečeň, žalúdok?do konca života budeš na nich?
Išla by som k psychológovi a pracovala na tom, že to zvládneš aj, keď by si ich mal vyžadovať roky, aké pokúsiť sa

888elizabeth
26. apr 2023

A neskúšali ste meditáciu, či posilňovanie, či dýchacie cvičenia?

lucka12399
26. apr 2023

@pedrolino to je už skôr závislosť .. skúsila by som inú doktorku .. keď ti táto nevie pomôcť

pedrolino
autor
26. apr 2023

No psychiatrická už sa liečim 5rokov mám 40rokov a nechcem prestať užívať lieky lebo mám potom zlé myšlienky a idem sa zblázniť ..