Zdravím priatelia,
pravdepodobne mám podľa príznakov depresiu, asi miernu až strednú, neviem to posúdiť, pretože stretnutie s lekárom ma ešte len čaká, zajtra. To najhoršie obdobie trvá skoro 3tyzdne.
Lebo dnešok je taký lepší deň..
Moja otázka, je možné, že by to tak zrazu skončilo? Že mi už bude lepšie, relatívne dobre ako predtým než sa to celé spustilo? Tie strašne myšlienky, nevladnost niekedy ani vstať z postele a strata záujmu o skoro čokoľvek atd,?
Necítim sa úplne na 100% ok, ale dnes ani niesom taká plačlivá a nemám tie nepríjemne myšlienky a pocity….
Ďakujem za Váš čas a želám všetko len to dobré…
Ked pises o tookej zodpovednosti,mozno si prosto potrebujes oddychnut. Zazit viac prijemnych a pozitivnych udalosti..
Ahoj, ja mám napríklad depresiu od pôrodu a k tomu ťažké uzkosti 😊 tiež mávam divně myšlienky a bála som sa aby to nebola psychóza, ale vysetrenie vylúčilo psychotické známky. Možno to patrí k depresii. Dala som sa na lieky a teraz už len čakať kedy záberu.
@mattina8991 veľmi držím palce ✊🏻
@saska_ba ono sú to take vlny. Dobre aj zle dni. Zajtra ideš k lekárovi to ti robí lepšiu náladu. Viem ako to je keď len ležíš a nemôžeš nič. Je to veľmi bolestivý stav. No ak sa budeš liečiť a robiť hoci len malé pokroky v myslení, krásne sa z toho dostaneš.