Depresia počas menštruácie

19. jan 2024

Ahoj Baby... počas menštruácie som strašne depresívna, myslím na veci ktoré by som urobila inak, na veci co sa môže stať keď hento tamto.. proste strašne rozmýšľam a polemizujem nad vecami... cítim ze vždy ked mam MS tak je moja psychika veľmi slabá... neviem co to mam :( mate to podobne?

otvorena
19. jan 2024

Jasne som rozladena , do toho hlava bolesť celé telo

autor
19. jan 2024

@otvorena mna nic neboli teda oktem brucha v prvý den...ja len tieto stavy ... strašne sa cítim oslabená stále rozmýšľam čo keď toto tamto ... jednoducho nemám kontrolu nad hlavou, ovládajú ma myšlienky

otvorena
19. jan 2024

Myšlienky prídu aj odídu . Nevšímaj si ich

hankab
19. jan 2024

Ano, tiez to tak mam a aj pocas PMS.

janagem
19. jan 2024

Depresívne stavy môžu byť bežné počas menštruácie. Ja mám tiež depky hlavne deň dva pred a to rozmýšľam o iných veciach. Hormonálna antikoncepcia to vie upraviť - mne ju doktorka predpísala ale k užívaniu som sa nedostala xD

autor
19. jan 2024

@janagem ja moc nechcem ísť do antiky... len ma štve ze aká som počas MS... fakt sa cítim veľmi labilna... dokážem rozmýšľať nad vecami ktoré mi hlava neberie.. hrúza:D

janagem
19. jan 2024

Autorka ja ťa chapem. Úprimne mneprve si príde "som neschopná, na čo tu som, všetci by boli radšej keby nie". A potom to prejde a zistím, že život je vlastne fajn :D a že ľudia, ktorí ma stvali už len tým, že sa má niečo spýtali, nie sú hrozno. a tiež chápem, to je tiež jeden z dôvodov prečo som skončila nakoniec bez nej aj keď som ju kúpila za 40 eur 🤣jeden bol že sesternica. Mala trombozu a chceli sme urobiť ďalšie krvné vyšetrenia a druhý že je to také... Nemôžes to len tak vysadiť, nemôžeš to zabudnúť zobrať.. ale na druhej strane vraj to upraví hormóny na správnu mie

pink_lady
19. jan 2024

PMDD ..https://damper.sk/predmenstruacna-dysforicka-po...

niekde som čítala, ze ak tieto depresivne stavy pocas MS trvaju dlhsie ako 3-4 dni, treba to riesiť s lekarom.

tiez to mam, take celkove spomalenie, nic sa mi nechce, precitlicvela, u mna je najhorsi ale 8-9dc, to sa mi ani postavit z postele nechce, a potom zrazu je dobre. Trva to tak tie 3 dni cele cca