Ahoj Baby... počas menštruácie som strašne depresívna, myslím na veci ktoré by som urobila inak, na veci co sa môže stať keď hento tamto.. proste strašne rozmýšľam a polemizujem nad vecami... cítim ze vždy ked mam MS tak je moja psychika veľmi slabá... neviem co to mam :( mate to podobne?
@otvorena mna nic neboli teda oktem brucha v prvý den...ja len tieto stavy ... strašne sa cítim oslabená stále rozmýšľam čo keď toto tamto ... jednoducho nemám kontrolu nad hlavou, ovládajú ma myšlienky
Myšlienky prídu aj odídu . Nevšímaj si ich
Ano, tiez to tak mam a aj pocas PMS.
Depresívne stavy môžu byť bežné počas menštruácie. Ja mám tiež depky hlavne deň dva pred a to rozmýšľam o iných veciach. Hormonálna antikoncepcia to vie upraviť - mne ju doktorka predpísala ale k užívaniu som sa nedostala xD
@janagem ja moc nechcem ísť do antiky... len ma štve ze aká som počas MS... fakt sa cítim veľmi labilna... dokážem rozmýšľať nad vecami ktoré mi hlava neberie.. hrúza:D
Autorka ja ťa chapem. Úprimne mneprve si príde "som neschopná, na čo tu som, všetci by boli radšej keby nie". A potom to prejde a zistím, že život je vlastne fajn :D a že ľudia, ktorí ma stvali už len tým, že sa má niečo spýtali, nie sú hrozno. a tiež chápem, to je tiež jeden z dôvodov prečo som skončila nakoniec bez nej aj keď som ju kúpila za 40 eur 🤣jeden bol že sesternica. Mala trombozu a chceli sme urobiť ďalšie krvné vyšetrenia a druhý že je to také... Nemôžes to len tak vysadiť, nemôžeš to zabudnúť zobrať.. ale na druhej strane vraj to upraví hormóny na správnu mie
PMDD ..https://damper.sk/predmenstruacna-dysforicka-po...
niekde som čítala, ze ak tieto depresivne stavy pocas MS trvaju dlhsie ako 3-4 dni, treba to riesiť s lekarom.
tiez to mam, take celkove spomalenie, nic sa mi nechce, precitlicvela, u mna je najhorsi ale 8-9dc, to sa mi ani postavit z postele nechce, a potom zrazu je dobre. Trva to tak tie 3 dni cele cca
Jasne som rozladena , do toho hlava bolesť celé telo