Ahojte dievčatá, chcem sa Vás spýtať.Je medzi Vami niektorá ktorá ste mala v minulosti depresie a úzkosti liečili sme sa antidepresívami.Potom ste ich vysadila, dlho bolo dobre a potom ste sa zas musela vrátiť k liečbe liekmi?Ja to tak mám.Po troch rokoch sa mi to vrátilo, snažím sa aj meditovať, ale tlaky zivota sú silnejšie ako ja.Ako ste to prežívali?Ďakujem každej za reakciu.🙏🙂
@mimirka32 to mi je ľúto😢.Ja som bola celá šťastná, že som v pohode a zrazu bum.A ako to znášaš keď ich začneš znova užívať? Trvá dlhšie kým zaberú či ani nie?
@sofinka1234 mne doteraz vzdy dali ine antidepresiva ako predchadzajuci krat. Tieto co mam teraz mi zabrali dost rychlo, asi po 2 tyzdnoch. A beriem to tak ako to je. Samozrejme, nie som stastna, ze to tak mam, ale som s tym zmierena. Aspon ze lieky zaberaju, niekomu nepomaha ani to. Depresia a uzkosti sa mozu vracat, vraj je to bezne
Ja mam úzkosti už 7 rokov a lieky sa mi vysadiť nepodarilo. Čiže 7 rokov som na liekoch. Boli pokusy ale po 3 mesiacoch vždy zhoršenie
@mimirka32 áno už aj ja som sa zmierila s tým, že ich budem musieť brať.Držím palce nech je už len dobre🙂
po roku opat nasadenie ad, beriem druhy tyzden a je mi zle, predtym uz raz vysadene opat navrat k nim
@ronie338 ja som vydržala tri roky bez.Bohužial veľa tlakov urobilo svoje a som zas zrelá na lieky.Držím aj vám palce nech ste ok🙂
@zobaka ja som mala predtým escitil, som zvedavá či mi ho nechá alebo mi dá iné.Ale s tým escitilom som nemala problémy.Veľmi ma mrzí, že ti je zle😢dúfam, že ti bude čim skôr lepšie🙏
@sofinka1234 tiez mam escitalopram, cakam kedy zaberie, latala, platala som to bez liekov, ale prislo to do takeho bodu, ze uz to bez nedam, drzim palce aj tebe nech je ti lepsie, tiez ma zomleli okolnosti, zdravotne problemy, šikana v robote
@zobaka presne viem ako sa cítiš.Hrozné, že si ľudia vedia ublizovať a šikanovať sa medzi sebou🤦♀️😢.Tak nech ti čim skôr zaberú a nech sa ti všetko na dobré obráti.A ďakujem ti za podporu🙏
Ja som sa k AD vrátila po 7 rokoch. Nedalo sa nič robiť, dali mi tie,čo predtým a zabralo to po 2-3 týždňoch.
@sofinka1234 dakujem si velmi mila 🩵🕊️ zasluzime si citit sa dobre 🌷
Baby a podla coho viete-vidite, ze uz ad zaberaju?
@nelca0510 ja už tiež nemám inú možnosť.Nakoľko ma to už ovplyvňuje aj fyzicky😢.Držím ti palce nech si ok🙏
@zobaka presne tak❤️🍀
@nelca0510 😢😢🙏
@evkamotka mne prestane kolísať tlak a prestanem mať búšenie srdca.Na ťažké situácie viem reagovať bez strachu.Mne predtým zabrali za cca 3 týždne.Zajtra idem volať psychiatrovi aby mi dal dávkovanie a dúfam, že za dva týždne zaberú ako predtým🙏
@zobaka to je hrozné😢
@zobaka 🤣
@evkamotka ja som menila doktorku, na mne skusali vsetko, nebol problem v dr. ja mam vsetky ad na sebe odskusane uz, Escitalopram nakoniec zabral viac menej som zila normalny zivot aj ked dlhsie trval nastup ad, ona bola odbornicka, len moje telo potrebovalo viac casu, ja uz som myslela, ze pre mna neexistuju ziadne lieky
presne pre tieto pribehy som nikdy AD nezobral, ani v najtazsej chvili. skor som sa schopil a dal do poriadku sam, ako toto
@sofinka1234 ja to tak mam bezne. Teraz mam AD stvrtykrat v zivote