Depresia a dvojplameň

meganjuly
8. aug 2022

Ahojte mamičky!
Pred 2 rokmi som mala zlý zážitok duchovného pôvodu (súviselo to s mojím dvojplameňom - snáď niekomu nebude tento výraz cudzí a pomôže mi tak viacej) a po roku sa mi to po vysadení liekov zopakovalo, akurát že to bolo ešte horšie...
Ide proste o to, že som mala strach úplne zo všetkého, pocity, že som v pekle, neskutočnú úzkosť, strach, že ostanem úplne sama (nie do smrti ale na veky vekov. Proste v temnote, utrpení a tak) a podobne... bála som sa aj zaspávať
Pred 2 rokmi som spoznala svoj dvojplameň a s ním prišli aj anjelské čísla. Začala som sa prebúdzať a mám pocit, že som sa dostala aj do lásky, ale netrvalo to dlho. 2x ma akoby niečo úplne stiahlo až na dno.
Môj dvojplameň sa mi neskutočne páči ale on to všetko bral len ako zábavu. Sem tam si popíšeme ale po tomto všetkom sa už nechce stretávať. Neviem naňho zabúdnúť, vždy sa mi po pár dňoch nepísania pripomenie a ja som úplne hotová z každej správy... Vždy si robím nádeje. Ale už mu neverím. Mala som plno snov a pocity, že Boh mi to všetko splní a stále tak trochu dúfam, ale už proste neverím. Všetko sa to pokazilo mojou chorobou... ☹
Mám strach zo starnutia a taktiež zo smrti aj napriek tomu, že viem, že duša je večná. Ale sa proste bojím toho všetkého a hlavne že čo bude po smrti, kde skončím a tak...

meganjuly
autor
8. aug 2022

Proste už nevládzem a budem rada, ak mi niekto poradí aspoň ako sa dostať z depresie. Mám 2 deti musím žiť a byť tu pre ne...

lasoli
8. aug 2022

co ke to dvojplamen,o com pises?Nemysli na peklo,peklo neexistuje,mysli na deti.

meganjuly
autor
8. aug 2022

@lasoli dvojplameň je druhá polovica tvojej duše. Aj mne pred týmto všetkým bol ten výraz úplne cudzí

meluela
8. aug 2022

@meganjuly Treba ist k lekarovi, aby predpisal znovu lieky. K depresii za zrejme pridruzili aj uzkosti.

meganjuly
autor
8. aug 2022

@meluela to žiaľ nechcem. Chodím k nemu pravidelne každý 1 - 2 mesiace a klamem že sa mám dobre lebo sa mi vyhrážal znovu nemocnicou ☹ A proste viem, že tieto moje úzkosti lieky nespravia

malykonik
8. aug 2022

Odkiaľ berieš istotu, že je to tvoj dvojplamen?.. Nie je to len vášeň, neopatovana láska, niekto kto ti jednoducho nie je v tomto zivote súdený? Ak by ste mali byť spolu, boli by ste...

lasoli
8. aug 2022

@meganjuly uz sim si to prestudovala zhruba,alw tak to je potom dobre ak si nasla svoju polovicku,nie?
ALWBO ste boli obaja uz zadani,ked ste sa stretli?
Tak skus sa pozviechat,mas deti hl ore kt by si mala zit,nemysli na veci ako je peklo,hriecha pod,to najskor neexistuje.Slus aj toho psychologa.

mikadooo
8. aug 2022

@meganjuly máš vážny psychický problém, ale liečiť sa nechceš, tvrdíš doktorovi, že je ti dobre🤷. Čo máš robiť? Prestať mu klamať. Vieš čo je najväčšie peklo? Vlastný strach...

malykonik
8. aug 2022

@meganjuly tiež mam inak skôr dojem silných úzkostí, ako to ze by to bol tvoj dvojplamen... Prečo klameš lekárovi? Ak ti nepomáhajú lieky, treba bud iné lieky, alebo iného lekára, a ak je to nutné tak hold brat ich dlhodobo!

meganjuly
autor
8. aug 2022

@malykonik z videí ktoré mám naštudované a z iných zdrojov... ja som v tom čase bola nešťastne zadaná on neviem. Hovoril že nie ale dopočula som sa všeličo

veronikaszabova
8. aug 2022

@meganjuly smer lekar a hlavne mu NEKLAM!

kvietocek203
8. aug 2022

@meganjuly si veriaca chod za kňazom...ten ti povie skutočnú pravdu a nie klamstvá ktoré zijes

meganjuly
autor
8. aug 2022

@mikadooo späť do nemocnice ísť nemôžem. Nemá mi kto pomôcť ani ma kto navštevovať. Okrem detí a 1 kamarátky nemám nikoho

meganjuly
autor
8. aug 2022

@kvietocek203 cirkvi neverím už niekoľko rokov

lindous
8. aug 2022

Dvojplameň je predpokladám twinflame? ... všetky zamamenia (ako napr. všade objavujúce sa anjelské čísla), že to je tvoja druhá polovička vidíš len preto lebo ich chceš vidieť, myseľ sa s nami vie neskutočne pohrať .. podľa toho ako sa k tebe správa, tak si pre neho len zábavka, a ty ho máš zidealizovaného, si zbláznená skôr len do svojej predstavy toho aký je... prvý krok, ktorý by mal pomôcť je prerušiť akýkoľvek kontakt ... a úzkosti riešiť s odbornou pomocou

meganjuly
autor
8. aug 2022

@malykonik beriem ich už 2 roky a pribrala som 20kg čiže duplom uzkosť aj z toho

agnese
8. aug 2022

@meganjuly prečítaj si knihu Známe se cele veky od Andrey Homolovej, veľmi dobre tam vysvetľuje všetky vzťahy s ľuďmi, čisto len môj názor je, že toto dvojplameň nebude

mikadooo
8. aug 2022

@meganjuly už si tam raz bola. Kde boli vtedy deti? Keď je vôľa, je aj cesta. Myslíš, že dr ťa nechá zatvoriť aj cez mŕtvoly? Že povie, "no a čo, mňa to nezaujíma, že máte doma malé dieťa, nech sa o seba postará samo"? Komunikuj, otvor sa a prestaň sa báť, čo by sa mohlo stať. Vlastný strach ťa spútava a bráni ti v šťastí. Aj ten doktor je len človek, nie je to odľud, ktorý ťa odtrhne od dieťaťa a navlečie do kazajky...

meganjuly
autor
8. aug 2022

@lindous práveže nechcem ale stále sa objavujú. Kým som nepoznala jeho nič také sa mi nedialo

lindous
8. aug 2022

@meganjuly pravdepodobne stávalo, len si si to neuvedomovala, teraz sa na to zameriavaš a pripisuješ tomu význam...a ver, že viem aké ľahké je nejakým znameniam a signálom prepadnúť, keď niečo veľmi chceš ...

meganjuly
autor
8. aug 2022

@mikadooo ďakujem. Skúsim sa s ním porozprávať teda ale s tým že do nemocnice si dovoliť ísť nemôžem

poopsie
8. aug 2022

Prosím ťa vysvetli mi tie anjelské čísla... Lebo podľa mňa klameš sama sebe...

meluela
8. aug 2022

@meganjuly Cim skor sa vratis k liekom, tym je vacsia sanca, ze to zvladnes tentoraz bez nemocnicne. Idealne by bolo, ak by si mohla mat zaroven aj terapiu popri liekoch. Kamaratka by mozno pomohla s detmi, kebyze je predsalen nutna nemocnica. K tym ezoterickym zalezitostiam sa radsej nevyjadrujem, ale myslim ze si zbytocne takymi vecami lames hlavu. Drzim palce.

meganjuly
autor
8. aug 2022

@poopsie proste všade vídam 333, 444, 888, 666, 222, 111, 555 a podobne... začalo to dvojkami, pridali sa osmičky a potom postupne všetky... a začalo to ním. A od mojej sestry viem, že dvojplameň prichádza na to, aby sa to v nás prebudilo - to duchovné prebudenie. Ale že väčšinou proste potom odíde

meganjuly
autor
8. aug 2022

@meluela ďakujem

poopsie
8. aug 2022

@meganjuly ale kde vidíš tie čísla, to nechápem akože halucinácie, alebo sa pozrieš na hodinky?

marianarem
8. aug 2022

@meganjuly Urcite to povedz lekarovi, hospitalizacia nie je povinna. Radsej zakrocit teraz ako nechat to prerast. Su aj lieky, z ktorych sa nepribera. Dtz sa.

meganjuly
autor
8. aug 2022

@poopsie hodiny, pokladničné bloky, internet a najčastejšie ŠPZ

meganjuly
autor
8. aug 2022

@marianarem ďakujem

poopsie
8. aug 2022

@meganjuly ja si myslim, že si to všímaš lebo si si o tom čítala... Bežný človek také nerieši, vyhľadávaš sama tie čísla