Depilácia podpazušia - svrbenie

michaelka33
7. mar 2021

Ahojte. Depilujem si podpazušie depilátorom. Pravé podpazušie mi po depilácii začervenanie a svrbí. Vždy len pravé. Neporadí niekto?

andreatytler
7. mar 2021

@michaelka33 Ak si pravacka, tak mozno tou lavou rukou nevies narabat tym depilatorom tak sikovne ako pravou. Neviem ako poradit... mozno len sa snazit trochu pomalsie a opatrnejsie depilovat to prave podpazusie. Ako dlho sa uz depilujes... ak kratko, mozno je to otazka casu kedy sa naucit aj lavou rukou.

michaelka33
autor
7. mar 2021

@andreatytler áno, som prváčka. Depilujem si podpazušie asi dva roky, lebo holenie ma prestalo baviť. Po dvoch-troch dňoch to nepríjemne pichalo a musela som sa znovu holiť. Depilácia sa mi zdá pohodlnejšia, lebo stačí raz za dva týždne. Ďakujem za odpoveď, ľavá ruka je asi naozaj nešikovnejšia...😀

andreatytler
7. mar 2021

@michaelka33 Aj ja depilujem uz vela rokov. Mne holenie sposobi vyrazky a ako vravis... toto fakt staci raz za 2-3 tyzne.
A neskusala si ze by ti niekto pomohol s tou pravou stranou? Ze ci tam bude nejaka zmena. Aky mas epilator?

michaelka33
autor
8. mar 2021

@andreatytler Epilator Braun Silk epil aj s nadstavcom na holenie. Ten používam dole, nohy a podpazušie depilujem. S depiláciou mi nepomáhal ešte nikto, ale skúsim manžela. Len sa bojím či to nebude ešte horšie...😀😀😀

andreatytler
8. mar 2021

@michaelka33 Aj ja mam SilkEpil... to s tym manzelom budes mat asi pravdu😀