Mam moznost ist vyskusat depilaciu cukrovou pastou u baby co sa uci za kozmeticku. Uz to robila viackrat, ale stale sa uci. Sli by ste do toho?
@lilimoni ja som tiez tomu naklonena, len aby som zvladla tu bolest, ked v tom este nema taku prax.
@zahradkarka cukrova pasta tak neboli a kedze sa baba uci, bude davat 3x taky pozor aby to spravila dobre 🙂
cukrova pasta neboli... iba brazilka boli 😀
@lilimoni tak to dufam, kedze si chcem dat spravit aj brazilku 🙂
@tilly dalo sa to zvladnut 🙂
@zahradkarka zvladnut sa to da, len to boli viac ako na nohach, kazdopadne bysledok stoji za to a hlavne to, ze to mas tri tyzdne a.nikde ani chlpok
@tilly tak uz aj ja som uplne hladucka 🙂 myslela som, ze brazilka su len intimne partia, ale depilovala mi aj chplky okolo analu.
@zahradkarka 😀 jasne, vsetko musi ist dole 😀 pokosit zahradku 😀 😀
@tilly aj tebe tak robia?
@zahradkarka ano 😉
@tilly je to zvlastne, ked to robi, ale zas super hladucka som teraz uplne 🙂 vsade
@zahradkarka ale ked sa clovek nemusi venovat holeniu, ani to riesit, to je parada, min. tri tyzdne bez starosti 😉
@tilly to urcite. nerozmyslala si o trvaletj epilacii? ja som uz nejake clanky citala, ale este som sa nerozhodla.
@tilly mala si pravdu 3 tyzdne bez starosti. ukecala som aj maminu a tiez je velmi spokojna.
@zahradkarka normalne sa da objednat u kozmeicky na intimne partie cele? uz davno nad tym premyslam...len som nemala odvahu sa ist opytat aby som nevyzerala ako blba, dakujem
@asfodelah1805 normálne u kozmeticky nie, su na to speci salony
@asfodelah1805 skus pozriet http://www.rufin.sk/index.php/centrum-krasy# vyzera, ze robia aj brazilsku depilaciu. urcite budes spokojna s vysledkom a manzel sa tiez potesi 🙂
@asfodelah1805 nasla si odvahu?
@tilly ukecala som aj manzela a vysledok je super.
urcite by som to skusila..
@zahradkarka hej isla 🙂