Depilácia cukrovou pastou

lia09
16. jún 2014

ahojte chcela by som skusit depilaciu cukrovou pastou najprv na nohy a potom mozno aj na intimne partie 😅 ale najprv by som chcela pocut skusenosti,kolko stoji,ci je to bolestive,ako casto treba depilovat....Popripadne ci poznate aj neaky lepsi sposob

mimibb
16. jún 2014

@lia09 Ja som kedysi skusala cukrovu pastu ..asi cca 5r dozadu....za "kelimok" som dala 20e.....a uz nikdy viac 😀 ono to totizto nieje tak jednoduche ako to vyzera na videách, potrebujes dostat ten "svih" do ruky....ja som si akurát narobila zazvicky po nohách lebo mi to s chlpkami vytrhlo aj kozu + to dost bolelo takze na intimne partie som sa neodvazila ist tymto spôsobom... ale kym neskusit, tak nevies 😀

nivi
16. jún 2014

@lia09 v salone to stoji cca cele nohy 30€ brazilka cca 20€ +-
bolestive hm to je individualne, mna to boli menej ako napr. voskom. ako casto ttiez individualne. mne tak po 2tyzdnoch opat zacinaju vyrastat.

da sa aj kupt a depilovat doma, najviac mi zatial vyhovovala znacka Milna ale mala som aj tu z DM. treba na domacu depilaciu cvik.

da sa aj vyrobit si vlastnu ale neskusala som.

bamb27
16. jún 2014

@lia09 u mna dobre, pouzivam necely rok, tu z DM ,,skusala som aj domacu, ale asi sa nepodarila 😅 ...ja som sla do toho, lebo zo vsetkych ostatnych sposobov mi zarastaju chlpky,, aj teraz je sem tam zarasteny, ale nie az tak,, po depilacii je pokozka hladuckaaaa a hebuckaaa,,, ale to akoze nechcem robit reklamu, len ze u mna celkom fajn, nebolelo,,, len teda zaklad je najst ten spravny grif ako si to robit,,, cize treba zacat s mensim mnozstvom, na zaciatok uplne staci velkost orecha, aby si zistila asi ako to reaguje,, aka teplota je najlepsia, v akom sklone treba sklbnut aby sa to pekne odlepilo ...pokozka musi byt absolutne sucha,, odporuca sa predtym aj aplikovat detsky puder
problematicky sa mi s tym depiluje podpazusie,, lebo si tam neviem tu kozu dobre natiahnut a v lete sa clovek spoti aj len co vyjde zo sprchy, ale tam mi chlpky nezarastaju a tam to mam bleskovo aj strojcekom vytrhane 😉

kikuleenka
16. jún 2014

V DM-ke sa da kupit, kelimok stoji cca 13 eur. Vydrzi dost dlho, je vhodne si ale pozriet nejake videa pred samopokusom, resp. nechat si to spravit aspon raz v salone. Ja som si dlhodobo takto depilovala podpazusie, po 1-2 raze to uz bolo v podstate nebolestive, vydrzalo to cca 3 tyzdne, chlpky rastu jemnejsie, pokozka je po epilacii jemna a hladka. Horsie sa s pastou robi v horucavach, rychlo sa topi, tym padom aj lepi a netrha. Urcite sa k paste este vratim, ked mi dieta podrastie, teraz sa minto este zda moc prplave, nenajdem si tolko casu, ziletkou jecto rychlejsie.

kiki68
16. jún 2014

sam sebe sa to strasne zle robi,lebo clovek nema ten svih,co to potrebuje. Radsej to niekomu inemu dat na starost.

lia09
autor
16. jún 2014

@mimibb uf,vidis na to som ani nemyslela ze to nemozes strhnut len tak ledabolo 😖
@bamb27 no pripada mi to komplikovane sakra a ako sa poznam,urcite mi to nepojde 😠 No uvidim,mozno vyskusam.A na intim, partie to pouzivas?lebo ja mam problemy so zarastanim tam

bamb27
16. jún 2014

@lia09 ale neboj nic,, pojde, mne to nepride zlozite 😉 ..ked zacnes malym mnozstvom tak to pojde,, ked to zvladla kolegynina 13rocna dcera, zvladnes aj ty,,, a hej aj na intimne, ale teda uz to "tam" mam vycvicene depilovanim strojcekom a tam mi to ani nezarasta,,, len treba malou "gulickou" tej hmoty zacat, nie hned vela na prvykrat

a odporucam v kupelni si to robit,, ja som prvykrat skusila v obyvacke a ako som velmi sklbala a tesila sa ako to fajn ide, tak mi kus tej hmoty letel cez celu izbu a prilepil sa na plavacku,,, ja som to tam potom este kvalitne rozotrela ..ale teda ide to krasne dole teplou vodou ..len keby mi to padlo na sedacku tak neviem ako davam dole 😀

lulusha
16. jún 2014

ja som bola v salone, robili mi cele nohy a nebola som velmi spokojna - velmi vela chlpkov mi ostalo...

lia09
autor
17. jún 2014

@bamb27 no oki teda hadam sa odhodlam na to.Ale uz sa vidim ako budem trpiet od strachu aj bolesti auuu 😀

bamb27
17. jún 2014

@lia09 drzim palce,, len teda este jedna poznamocka 🙂 ...zaroven nevyhoda ...chlpy musis kustok "vypestovat" ...cim dlhsie tym lepsie,, 😉

lia09
autor
17. jún 2014

@bamb27 jasnacka.Tam dole to problem nebude 😀

zdena12345
17. jún 2014

ja som robila domacu. je fakt ze pokozka ostane krajsia nez po depilacii strojcekom. zarastanie u mna rovnake. intimnejsie partie bolestivo... a to trhnutie ozaj treba nacvicit. ja by som to zhrnula asi tak, ze ten cas straveny pripravou a apotom samotnou depilaciou mi za to nestoji a klasicky strojcek vytiahnem hocikedy, osmikam a je to. takze u mna to az tak nezabodovalo.

ancurka222
24. jún 2014

Ahojte baby prosím Vás, boli ste niekde v bb v salone alebo je tu nejaky salon ktorý depiluje touto formou???

dakujem

zuzana231
10. júl 2014

Ahojte, neviete mi prosim poradit, ci v trnave v nejakom salone robia depilaciu cukrovou pastou? Strasne mi zarastaju chlpky na nohach aj po holeni ziletkou, tak by som to chcela vyskusat. Dakujem.

rosa197
5. nov 2014

@zuzana231 Urob si pastu doma,,,bude ťa to stáť ani 1euro 😀 a učinok ten istý...+ ty si to urobíš citlivejšie a možeš si urobiť medzitým aj pauzu 😀 😀

because
14. feb 2023

@rosa197 môžem poprosiť osvedčený recept? A aj bližšie rady ak sa da. Ďakujem