Ahojte babulky, aj Vám sa stalo, že deň po menštruácii, kedy ste ani nešpinili, ste začali špiniť?
Moja menštrácia trvá vždy v priemere 5 dní, kým som úplne "čistá". Minulý piatok som dostala menštruáciu, a mala som ju do utorka (v utorok som už nemala skoro nič). V stredu som nemala vôbec nič, ako vždy po menštruácii. No a včera, vo štvrtok som celý deň nič nemala, a až poobede-navečer som si na wc všimla, že mám zas niečo na gaťkách, a večer a aj dnes sem tam špiním.
Mali ste skúsenosť aj vy s niečim podobným? Ďakujem.
@zuzinkagugi tiez sa mi to zvyklo stat...ale tiez som to brala ako normalnu vec 🙂
fakt? lebo pre mňa je to novinka aj brucho mám už mesiac nafučané jak slon 🙂
Aj mne sa to stávalo.
@zuzinkagugi Keby ti to nedalo, tak radšej skoč k doktorovi. Ak cítiš nafúknuté podbruško, tak to môže byť aj nejaká cysta, teda aspoň ja som to vtedy tak pociťovala, ale to mi ms meškala 2 týždne. Niekde som čítala, že aj počas ovulácie žena môže trošku špiniť, ale žeby si ju mala hneď po ms?
Snažíte sa o bábo?
Daj pokoj Kika, veď ja som ešte mladšia než ty 😀 to by mi tak chýbalo ... a čo ešte študuješ AJOK? Ja som s tým sekla. 🙂
@kikush1811 A bábo nečakám, dnes som si robila testy, a v pohode. A menzes mi nemeškáva, ide jak hodinky 😀 možno som len prežratá, už ten výtok je slabší a bledší, tak snáď nabudúce nič nebudem mať.
@zuzinkagugi ajoj ja mam asi na 10 den ovulaciu pocas ktorej aj spinim.Nie vzdy ale mavam take pocas ovulky.Dokym som nebola tehotna som to nemala ani ovulaciu som necitila,teraaaaaz?Kazdy mesiac viem kedy ju mam
ja som ale ovulaciu hne´d nemala, bolo to deň po menštruácii, vtedy ovulku nemám a nemám ani deti, ale už to prechádza, pojdem na gyndu uvidím, čo mi tam teda povedia 🙂
Ahoj, mne sa to stavalo uplne bezne. Prislo mi to prirodzene, tak som to ani s lekarom neriesila.