Demident Košice

nicolle12345
6. mar 2016

ahojte mamičky aj nemamičky 🙂 chcem sa opýtať či niektorá z Vás navštevuje Demident v Košiciach 🙂 mám totiž panický strach zo zubárov, plánujem prejsť k ním, ako vidím ošetrujú aj problémových pacientov ako som ja majú super prístup, recenzie každý ich chváli... viem že to lacné u nich nebude, ale predsa zaujímali by ma približné ceny čo sa týka lokálnej anestézy, plombovania a také tie základy 🙂 aspoň približne 🙂 veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď 🙂

dorottka
25. okt 2016

@nicolle12345 Ahoj, bola si uz u nich? Ako si spokojna? Pripadne ostatni... Rozmyslam, ze k nim tiez prejdem, ale potrebujem realne skusenosti 🙂

nicolle12345
autor
25. okt 2016

Ahoj, nie ešte som sa neodhodlala po siedmych rokoch navštíviť žiadneho zubára a bojím sa že tak skoro sa ani neodvážim pri skúsenostiach s ex zubárkou a mojou neskutočnou fóbiou :(

tosomja
16. dec 2016

@dorottka
@nicolle12345 ahojte, ja k ním chodím. Ani si neviete predstaviť, s akým strachom som k ním prišla...rieším strojček. Potrebovala som vytrhnúť osmičky. Injekcia nebolí u nich 🙂 ani nič. Ani vŕtanie, plombovanie...fakt sa nemusíte báť. Ceny ip. 😝

1bonez1
22. jan 2017

@tosomja ahoj teraz citam rezenciena demident mozem napisat ip ? Ohladom cien dakujem

dorottka
22. jan 2017

@tosomja mozes aj mne ceny napisat 🙂 zaujima ma to, dakujem 😉

tosomja
23. jan 2017

@1bonez1
@dorottka píšte ip

noemi32
6. feb 2017

@nicolle12345 uz si u nich bola? Tiez citam vsade same chvaly na ich pracu.. Tiez to teraz zacinam riesit, mam panicky strach a zuby sa mi zhorsuju pomaly ale isto..

bicykelinda
16. apr 2017

Vsetko na vysokej urovni-odbornost, profesionalita a hlavne ludskost!!!!!!