ahojte mamičky aj nemamičky 🙂 chcem sa opýtať či niektorá z Vás navštevuje Demident v Košiciach 🙂 mám totiž panický strach zo zubárov, plánujem prejsť k ním, ako vidím ošetrujú aj problémových pacientov ako som ja majú super prístup, recenzie každý ich chváli... viem že to lacné u nich nebude, ale predsa zaujímali by ma približné ceny čo sa týka lokálnej anestézy, plombovania a také tie základy 🙂 aspoň približne 🙂 veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď 🙂
Ahoj, nie ešte som sa neodhodlala po siedmych rokoch navštíviť žiadneho zubára a bojím sa že tak skoro sa ani neodvážim pri skúsenostiach s ex zubárkou a mojou neskutočnou fóbiou :(
@dorottka
@nicolle12345 ahojte, ja k ním chodím. Ani si neviete predstaviť, s akým strachom som k ním prišla...rieším strojček. Potrebovala som vytrhnúť osmičky. Injekcia nebolí u nich 🙂 ani nič. Ani vŕtanie, plombovanie...fakt sa nemusíte báť. Ceny ip. 😝
@nicolle12345 uz si u nich bola? Tiez citam vsade same chvaly na ich pracu.. Tiez to teraz zacinam riesit, mam panicky strach a zuby sa mi zhorsuju pomaly ale isto..
Vsetko na vysokej urovni-odbornost, profesionalita a hlavne ludskost!!!!!!
@nicolle12345 Ahoj, bola si uz u nich? Ako si spokojna? Pripadne ostatni... Rozmyslam, ze k nim tiez prejdem, ale potrebujem realne skusenosti 🙂