Dobrý večer prajem, čo by ste mi odporučili na úzkosť neznámeho pôvodu,zlý spánok,taký nejaký vnútorný nepokoj,nervozita z práce, vyčerpanosť..
Ďakujem všetkým za radu.
Skúšala som obe nepomohol ani jeden 🤣
Persen ukľudní napr PMS. De press obsahuje niečo na zlepšenie nálady- prečítaj príbalový leták. Na úzkosť je napr Anxiolan. Obsahujú výťažky z bylín možno v inom pomere. Ber aj Magnézium, B komplex. Medovkový čaj.
Su to pripravky, ktore posobia hlavne pomocou placeba. Skor by som vyskusala magnerot
Ja mam tetaniu a úzkostne stavymne depress s kombináciou guajacuranom zabera ;) persen mi pri atakov ani nezabral ale to som vtedy nevedela ze mam tetaniu
Ja mám alergie na peľ a u oboch som mala príšerne opuchnuté prínosové dutiny. Podľa mňa tie bylinky môžu pomôcť pri užívaní aspoň pár dní, ak nejde o veľmi vážny stav a človek nemá alergie.
@desa12 prosim ta a preco prave magnerot? 🙈
@kikuska555 nemusi to byt magnerot. Akekolvek magnezium vo vysokych davkach moze pomoct. Aj ked ma clovek panicky atak, ktory je tak vazny, ze si musi zavolat sanitku pichnu mu magnezium. Pokojne to moze byt aj magnosolv alebo akekolvek ine magnezium vo vyssej davke. Ja trpim uzkostnou poruchou a tetaniou. Snazim sa vyhybat liekom, zial ale mam ich pripravene ako barlicku v pripade nudze. Vzdy ak sa so mnou nieco deje tak siaham po vysokych davkach magnezia.
@desa12 ano spravne vysokych co magnerot absolutne nesplna pokial pacient nevezme minimalne 6tbl
@kikuska555 ano, to je davkovanie magnerotu 2 tablety 3x denne
@kikuska555 z vysokych davok magnezia maju ludia casto hnacky, preto beru magnerot lebo si tie davky vedia rozdelit na 3x a je tam mensie riziko traviacich problemov
Kúp obe, vyskúšaj oddelene a porovnaj účinok.