Baby co ste si davali robit zubne implantaty v zahranici (myslim europa nie kdesi na opacnom konci sveta z sk) viete mi poradit nejaku kliniku/zubara, ako ste spokojne?? Viete mi povedat zhruba cenu?? (ide iba o 1 zub 4hore)
Poradiť ti neviem,ale to sa podľa mňa kvôli jednému zubu neoplatí, cestovať dakam - neviem kam.
Kamoška si dávala zuby robiť v Egypte, horné má komplet implantáty, dolné má tie ( neviem ako sa to volá,obrúsili jej jej zuby a na to nasadili tie nové pekné zuby") a to stihla v rámci 10 dňovej dovolenky.
Skus si pozriet "Francisti Dent", su aj na fb. Ordinacia sa nachadza v Srbsku, v slovenskej dedine, tak kominikacia prebieha v slovencine;) Vedia zabezpečit aj ubytovanie, maju dobre renenzie prave od ludi zo Slovenska. Implatat stoji okolo 500e. Ja potrebujem riesit tiez hornu 5 a v Bratislave mi povedali, ze mam pocitat s cenou 1500eur.
Ja len, ze nie je implantat ako implantat. Nizsia cena zvycajne znamena nizsiu kvalitu. Kvoli 1 zubu sa ti podla mna neoplati vycestovat.
@guudy nemusí to vždy znamenať nižšiu kvalitu.
Dá sa predsa aj ten inplantát vybrať- kvalita (to dostala kamoška na výber.
Aj tu jedna z mk si dala zuby robiť, myslím že zirkónové korunky, v Turecku.
Ja mám napr.už zopár rokov zubára ukrajinca,teda
ich je viac tam, takže sú už kvázi ako"klinika".
A mám 3 implantáty robené u neho/nich..čaká ma očividne 4 tý 🙈 A véľmi zvažujem, že ten implantát si dám spraviť v rámci dovolenky v Egy.
Rovnaký materiál, technológia, len sumy sa kua líšia
@koniarova Egypt, kamoška o ktorej píšem tak nejaká zubná klinika v Hurghade.
Neviem presne kde, nemám skúsenosť, ale môžem skúsiť zistiť kde bola ona. Ona pred 5 rokmi platila implantát 400 €, plus tie ..neviem čo, korunky ?
Ja som sa na zuby -implantáty pýtala sama,boli mi odporučené dve miesta.
Nájdem, pošlem ti.
A tam vychádzal implantát 500 € cca na naše.
A mirka414 tu na mk, tá bola v Turecku
Ak to nezmazala, pozri
Mňa by len zaujímalo, že keď sa niečo "pokazí", k akému zubárovi v tomto prípade pôjdeš? A tiež zubný implantát sa nerobí na počkanie. Je to dosť dlhý proces
Kolegyna bola v Madarsku, niekde hned za hranicami, asi Gyor.. Vravela, ze pristup, cena, vsetko neporovnatelne s nami.. Presne cenu neviem..
Objavili sme kliniku v Madarsku.
Chodi tam vraj pol Europy
Chystame sa tam.
Nazov napisem neskor...mam to niekde poznacene
@osky mozem poprosit nazov tej kliniky? Jazyk mi nerobi problem angl a madarcinu ovladam na urovni materinskeho jazyka. Mne moj zubar vycislil korunku na 1600eur co pri vsetkej ucte k jeho perfekcionizmu mi pride dost sialene...
@mirka414 waw tsk to mas ozaj krasne urobene. Mouem poprosit nazov kliniky pripadne meno zubara?? Bola si tam na 2x ci ako ti to robili?
https://eurodent.hu/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQi...
Osobnu skusenost este nemam,ale muzov brat s celou rodinou tam jazdia z Rakuska.
Na tejto stranke sa da nastavit nemcina,anglictina,taliancina a francuzstina.
A to bolo naozaj fotené krátko po nasadení keď som ešte mala bolest a pre herpes som nemohla poriadne ústa otvoriť 🙄 bola som na klinike len raz dokopy asi 3 dni zvyšok z 8 som bola na plaži 😊
Nech sa páči nápiš tomuto chalanovi je to Čech a pracuje na klinike pre pani zubarku nebudeš ľutovať .kludne sa pýtaj na všetko on trpezlivo odpovie : https://www.instagram.com/millionaire_smile_tur...
Ja som zo zúbkami naozaj spokojna
Pridám sa ti sem. Tiež ma to zaujíma. Ale za jeden zub sa ti to podľa mňa neoplatí,tam cestovať.