Dáte sa zaočkovať vakcínou Sputnik?

3. jún 2021

Dáte sa zaočkovať sputnikom ? 😁

pribinak
3. jún 2021

Nieeee, ani keby mi mali za to zaplatiť.

h2
3. jún 2021

Už som zaočkovaná AstraZenecou, takže nie. Ale nemala som na výber.

simsalabim
3. jún 2021

Nie, uz mam Pfizer. Dala by som sa mozno aj Sputnikom, ale to by musel mat za sebou podobne overovacie a schvalovacie postupy, ako ine vakciny. Mne sa nepozdava, ze Rusi su skupi na informacie o nom a podozrive sa mi javi aj to, ake male percento populacie samotneho Ruska je zaockovane.

dundulica
3. jún 2021

@h2 ja tak isto, o 2 týždne mám mať druhú dávku a som veľmi neistá, po prvej mi bolo hrozne

dundulica
3. jún 2021

@simsalabim pre Rusov stále platí: "BUKVY NE NADO, VSJO JASNO" písmená nie sú potrebné, všetko je jasné 🙂

h2
3. jún 2021

@dundulica Po druhej by to vraj malo byť lepšie. Ja mám zatiaľ tiež len prvú dávku, tak vlastnú skúsenosť nemám. Ale mne ani po prvej nebolo nejako hrozne zle.

simsalabim
3. jún 2021

@dundulica asi tak... ale nejde mi to do hlavy, mam nad 50 a viem, ze tie bukvy boli pre Rusov - teda Sovietov - vzdy nesmierne dolezite.

diewcatqoo
3. jún 2021

Takto: je mi uplne jedno, odkial pochadza vakcina. To, ze je z Ruska, mi vobec nevadi. Ak by boli poskytnute vsetky udaje k vakcie, ktore su potrebne a odobrila by to europska liekova agentura, tak nemam problem.
Zda sa mi vsak trosku zvlastne, ze sa z Ruska tahaju informacie o vakcine ako z chlpatej deky. Nechapem, v com je problem poskytnut uradom vsetky relevantne informacie.

mpg
3. jún 2021

Poznám jedného známeho, ktorý v štátoch bývalej Juhoslávie robí elektrotechnického poradcu a keď sa tu nedalo dať zaočkovať ešte v zime, tak sa dal niekde tam Sputnikom V a bol spokojný. Ruské laboratória sú na dobrej úrovni, len spolupráca s EU nie je celkom otvorená.

avril299
3. jún 2021

radsej nie :D

dzejsik
3. jún 2021

@mpg ja mám známych čo sa prihlásili ešte keď to Rusi vyvíjali na dobrovoľné testovanie Sputnika a sú tu :D

heln
3. jún 2021

Nie, uz len kvoli toho cirkusu, co bol okolo toho.

kiki68
3. jún 2021

Nie, uz len skrz to, ze to nikde v zahranici neuznaju ako vakcinaciu.

irusa
3. jún 2021

Neplánujem sa očkovať,no ak zmením názor,tak Sputnik

tecko28
3. jún 2021

Nie, mam v sebe Phizera

katkatonkova
3. jún 2021

Nie...nedám,sa ničím.....

janinah
3. jún 2021

Vakcína je dobrá,len sa s ňou politikárči.Dala by som sa,ale už mám inú v sebe.

aalt
3. jún 2021

Nie, uz len pre ten bordel, co okolo toho rusi robia. Inac verim, ze je to vakcina ako aj ostatne, aj ked ucinnost bude podla mna "vylepsena". Mimochodom neziaduce ucinky nemaju dovod byt ine ako ma astre aj johnson kedze to je velmi podobna vakcina. A teda aj spominana ucinnst. S kvalitou vyroby mozu mat problem, ale asi bez vplyvu na vlastnosti

amanda7001
10. jún 2021

@dundulica co vam bolo

malva123
10. jún 2021

@dundulica ja mam uz dve s astrou,po druhej dabke okrem unavy..ze som si pospala..ta vobec nic.Manzel mal zimnicu....a inak Ok.

dundulica
10. jún 2021

@amanda7001 zimnica, teploty, bolesti hlavy, kĺbov, ramena, hnačka, slabosť

amanda7001
10. jún 2021

@dundulica jeden den ?

dundulica
11. jún 2021

@amanda7001 2 dni

pimpa12
11. jún 2021

V žiadnom prípade.