Ahojte, date sa zaockovat tento rok proti chripke?
Nedávam sa očkovať proti chrípke... Niekto ti môže napísať, že sa dáva každý rok... A funguje to, lebo žiadnu nemal... Ja sa nedávam a tiež som žiadnu nemala, tak si vyber, kde je pravda... Treba posilniť imunitu C, D, zinok...
Babka sa dava kazdy rok, vzdy je desat dni uplne "zabita" chora s toho, ale s nou o tom diskutovat je ako... ved pan doktor povedal, ze je to dobra vec.
dcre je kazdy rok ockovana proti chripke, a nikdy zatial nemala problem a nebola chora po ockovani....
@miavra dala som sa 1x. Veľká chyba. Takú chrípku som mala co v živote som nemala. A to dom bola od muka nonstop chorá. Čiže určite už nikdy. Ale každé telo je iné 🙂
@anjelicek26 Detto moja 🤨kazdy rok sa dusuje jak to bolo naposledy ale zalazdym sa da a zakazdym ma taku chripku ze si myslime ze uz konec…ale doktor povedal 👿
Nikdy som sa nedala a nikdy som ju nemala. Posilujem imunitu, na to ju telo ma.
nie, mam alergiu na vajecny bielok
Nie, nikdy som sa proti chripke neockovala a nikdy som ani chripku nemala.
Ja som sa este nikdy nedala, ale po tychto lockdownoch a vyse roku bez jedinej choroby rozmyslam, ze sa aj dam. Vobec mi ten tyzden choroby, horucok a nadchy nechyba ;). A ano, nieje to na 100%, ze ju potom nedostanem, ale uspokojim sa aj s 80% napr :P.
@miavra ja sa dávam každý rok
@ndrag uspesnist je tak 30-40%
Nie, nedám sa. Chrípku som mala naposledy pred 13. rokmi
Nie, nikdy som sa nedala a nedam sa ani teraz.Moja svokra so svokrom sa davaju kazdy rok a po očkovaní dostanú tak silnú chrípku ,ze sú mimo 3 tyzdne.