Darovanie krvi

martinagorcova
26. feb 2022

Dobrý deň mám muža mam s nim dieťa on ma ďalšie dve v Belgicku lebo sa tam odsťahovali s ich matkou... 18 a 15 rokov majú... Mladší ma problémy s krvou a teraz jeho ex chce aby on išiel do Belgicka a daroval mu krv je to podľa vás normálne ved doktori podľa mňa vedia aku krv potrebuje.Nikdy ešte nebol darovať krv ani k Dr na prehliadky nechodí lebo kým mu nič nie je tak nejde. Muž pracuje v zahraničí a chodí domov každé 3-4 týždne... Keď tak môžete mi napísať správu
Ďakujem pekne za normálne odpovede

mogaa
26. feb 2022

@martinagorcova je to uplne normálne....nie vždy ide "len" o krvnú skupinu.....

martinagorcova
autor
26. feb 2022

@mogaa napísala som vám správu

pribinak
26. feb 2022

@martinagorcova áno je to nirmalne, je to stále jeho dieťa. Stále, aj keď s ním nežije

Nestačí mat len rovnaku krvnu skupinu, ak je to niečo vážne, vyžadujú sa ďalšie zhody v rôznych podskupinach.
Pokrvný príbuzný a najmä rodič bude mat vysoké percento zhody v rôznych faktoroch

martinagorcova
autor
26. feb 2022

@pribinak máte správu

pribinak
26. feb 2022
pribinak
26. feb 2022

@martinagorcova držím Vám všetkým palce

martinagorcova
autor
26. feb 2022

@pribinak ďakujeme

sissy27
26. feb 2022

@martinagorcova ano, je to normálne - ako biologický rodič bude mať so synom oveľa vyššiu zhodu ako nepríbuzný darca. Zrejme pôjde o vážnejší problém ako len obyčajná transfúzia… držím palce, aby všetko dobre dopadlo a tebe, aby si pochopila, že aj tie dve deti budú raz a navždy jeho deti a má voči nim ako zákonné povinnosti, tak aj morálne…