Ahojte, príznaky covidu sa mi začali minulú sobotu (29.1.), následne 30. pozitívny samotest 2 dni po sebe, PCR ale negatívne... príznaky boli mierne (teplota, bolesť hlavy, hrdla, bolesť dutín)- som očkovaná... keďže mi nič nebolo, šla som následne po negat PCR do roboty a v sobotu ma zas začalo bolieť hrdlo, bolí ma doteraz + plus aj teplota nad 38 a únava.. je možné, že sa mi covid vrátil kedže som šla skoro do práce nedoliečená alebo to je nová choroba? robila som si včera aj dnes antigén a rovnako slabunká druhá čiara, asi koniec covidu...
Podľa mňa si sa dobre nedoliecila a preto sa ti to zhoršilo a asi opäť prepukla choroba... Platí to tak aj pri inych chorobách, ale covid je hnusná choroba. Odporúčam, nespoliehaj sa na očkovanie a poriadne sa dolieč. Prajem ti, nech si čoskoro zdravá.
@ailiba Ďakujem, ved to že som sa už citila zdravo a teraz horšie :(
nie nadarmo sa odporúča 10 dni karantena
Moj muz zacal mat sople na 7my den teraz takze vsetko mozne a to sa tesil ze mu nic neni.
@evuska135 ja prvá vlna celkom ok, teraz je to intenzívnejšie
po 6 dňoch
To je velmi skoro. Ja som mala poz.test.22 . 1. a este stale nie som uplne ok. Podla mna toto svinstvo treba dobre vylezat.
Skore uzdravenie, a setri sa radsej.
Nedoliečená 100%, mne nebolo asi 7 dni nič, potom dutiny ma chytili a tie ma teda držali
Ja som bola v kontakte s pozitívnym a potom v jeden domácnosti s neizolovaným chorým partnerom. Dva PCR testy mi vyšli negatívne, pozitívny až na 7. deň, na ďalší došli aj príznaky. Takže tá skrátená karanténa je paráda.
@smoulingirl áno, podla mna keby idem teraz na PCR tak 100% pozit... ale nechcem už dalšiu karantenu :D
@mooonika1975 ved toto ten covid ide vo vlnách...
Hlavne ju treba vyležať, tu by som sa na očko a neočko nikdy nespoliehala, proste by som ju vždy vyležala, teda niekedy neveiš, že si chorá, ale aj decko bolo bezpriznakové, ale pekne si 10 dni odkrútil doma a má šetriaci režim, žiadne športovanie, nikdy nevieš, čo to robilo v tele
@smoulingirl Ta skrátená je taká hovadina a koľki idu pozitivni ešte do prace, však môžu
@mooonika1975 ano, ja som dnes zistila, že mam ešte stale slabo pozitivny antigen :( a to som 8 dní už od prveho ... a už minuly týžden v robote
inak neviete ako dlho by mohol vychádzať pozitívny antigen? pokial su príznaky cca? mám už len slaby, no čiara tam je viditeľná aj volnym okom až po 10 min sa zjavila
joj, to si teda ozaj mala doma sedieť. No nič, teraz sa lieč a antigen ak dva dni po sebe vyýjde negativny, tak sa beriem, ako neinfekčná, ja som mala na 10. deň vari negativny, už sa mi to aj pletie, tieto dni, ale dlho som veru bola
Tak podla mňa radšej ďalšiu karanténu a poriadne to vyležať. Netreba to podceňovať... Nehovoriac o tom, že to môžeš aj prenášať...
vsetky moznosti su mozne, mozno by bolo dobre pre istotu aj ňpCR zopakovat. to ze vychadza negat, nevmusi kovid vylucit na 100%
@mooonika1975 jasne, ze hovadina, syn mal prvy AG test pozit. 30.1., PCR pozit. z 31.1., este dnes rano mal AG test pozit., do skoly ho nepustili, ale aj to preto, ze sme priznali, ze sme ho otestovali a bol pozitivny este, inak mohol ist uz vcera do skoly, lebo karantena mu skoncila v sobotu. Ale malokto je takto zodpovedny. My sme negativni vsetci. Nechapem, ja ani ockovana nie som a mam blbu imunitu. Ale priznaky som nejake mala, ale to mohlo byt aj psychikou, viete ako. No urobim vsetkym protilatkovy test za dake 3 tyzdne. Lebo je to cele divne.
je možné mať ešte v podstate počas "karantény" okamžite inú chorobu aj keď test ešte vychádza pozitívne?