Ahojte, zubarka mi predpisala dalacin no nakoľko som si prečítala pribalovy leták a tie vedľajšie ucinky, tak vaham, či si ho mám vlastne dať.. mali ste pri užívaní nejaké problémy? Napr tie hnačky s krvou ako tam píšu alebo problémy s dýchaním, atd.. viem, že každé telo reaguje inak no chcela by som vedieť ako to pôsobilo na iných ľudí
Tiež som mala od zubára, dvakrát, aj ocko si bral jeden balík, keď išiel na turnus, nikomu z nás vôbec nič nebolo 🙂
Ďakujem, som kludnejsia 😄
Tiež som ich brala už dva krát, bez akéhokoľvek vedľajšieho účinku... Všetko ok
Po plastickej operacii mi preventivne dali Dalacin.Nič horšie som v živote nezažila.Po dvoch dnoch strasne hnacky, vracanie,brutalne bolesti.Hned som to vysadila, ale peklo uz neprestalo.Myslela som ze zomriem. 5 dni na zachode, uplne dehydrovana , nic nezaberalo skoncila som v nemocnici.Dalacin nikdy v zivote.Bola som uplne zdrava, dalacin ma normalne zabil.
@borihh dobrý deň prosím vás neviete či by som sa mohla vyhadzat s tých liekov? Na prstoch svrbí to a sú to malé vyrážky
@sofiadenisko prepáč, že odpovedám ja, ale áno ako z hociktorého iného lieku môže to byť z toho
Update k predoslemu prispevku - asi na 3-4 den bol ten vysyp najhorsi, uz to aj svrbelo a vysyp sa zlial na velke cervene plochy. Postupne mi to z trupu zliezlo aj na ruky, krk a nohy, brala som vyse tyzdna Fixit antihistaminika. Po 10d zhruba uz ten vysyp takmer nevidno. Foto je asi 3 den.
Inak premyslam, ja som uz pocas uzivania tych antibio mala divne stavy, tocila sa mi hlava a bolo mi na odpadnutie, mala som busenie srdca a taku celkovu slabost, ktovie ci to bolo tiez Dalacinom :(
@zuska222 tak toto mi je veľmi známe, akurát že ja taký vysyp mam po hocakom zdravotnom probléme, a neviem či je to znásobenie aj liekmi, stačí oslabená imunita, stres, nejaká viróza a hneď to mam, ( po operáciách s kolenom sa to zhoršilo a zabrali len kortikoidy, nikto nevie čo to presne je) len takéto bodky potom sa to zleje akoby do jedného, a úplne slabý organizmus, teraz pri zube extrakcii znova, trvá to 3 dni a potom zmizne, pri tom zube som mala dalacin a tiež mi to vyskočilo, ale po 4 dňoch už lepšie zvažujem ho vysadiť, myslite že je to ok, ?
Vy ste ako dopadli s tým vysypom?
@pegy68 a brali ste prosím vás s tým aj probiotika?
@borihh Ahoj. Ja som ho raz užívala po komplikovanej extrakcii, nemala som nič z toho čo si vyššie napísala