Ahojte baby, mám dosť znamineok na tvári a rukách, dá sa to odstrániť doma pomocou lasera?
Pozerala som niečo takéto ale neviem či to funguje: https://okbeauty.sk/kozmeticky-pristroj-xpreen-...
Ďakujem.
Ja by som sa nezahravala so znamienkami. Lekárka vie posúdiť či znamienko je ok alebo nie. A keď to doma urobíš, možno neodborne, neriskla by som to, keď z toho môže vzniknúť všeličo možné,aj rakovina.
Mam doma derma pen ,na zive mäsa super , aj dermatolog vravel ok,ale samozrejme znamienka nie i ked v navode pisali ze ano.
Tie radsej u dermat.
Mama si bola dat u chirurga vybrat "znamienko". Hadaj, co sa zistilo na cytologii. Rakovina. Znamienka su to posledne, s cim by som experimentovala.
Ak sa niekto rozhodne odstraňovať si sám doma znamienka, to už ľudstvo fakt spreje do záhuby 😳😵💫. Další krok bude čo? Len si odoberiete kúštičok plodovej vody na domáce otestovanie? Hlavne, že ľudia sa nedávajú očkovať, lebo veď lekári nás zámerne nakazia autizmom a očipujú, ale domáce pokusy sú vítané.
@mirkam3 milujem reči o autizme 🤦♀️ moje dieťatko má a teda očkovaním to nie je. Rada by som to hodila na niekoho iného,ale nedá sa
To ako keby si napísala, môžem si doma odoperovať slepé črevo? 🙈 znamienka je vždy dobré najskôr skontrolovať, poprípade poslať na rozbor
Boze a ta ihla 🙈😅, mrem. V zivote by som si do znamienka nesturala ihlou. Podla mna to je na fibromy, bradavice a nie na znamienka
@dadis baby som ani tie ostatné ihlu nedala..to už fakt nechápem ľudí čo tak riskujú
ty si kompletná??????
Ani to doma neskúšajte.