Dobrý , neviete či na pohotovosti davaju paragraf ?
@chrobak7 A nie je to zjavne, co sa pyta? Podla mna uplne normalna otazka. Ak nevies, tak naco reakcia zbytocna 😇
dones im priepustku, musia potvrdiť. ak pracuješ teda cez víkendy ci na smeny.
@chrobak7 no mozu robit obstrukcie ja som zazila ze sa cudovali preco chcu potvrdenie. magori sa najdu
asi aj môžu lebo mne chceli pn vystaviť....
My v poobednajsich a nocnych hodinach priepustky neorazame, pacient ide na druhy den k obvodnemu a vybavi to s nim..mnozili sa spekulanti, ktori prisli s blbostou o 16h napriklad a pytali priepustku na nocnu..ak je to nieco vaznejsie, uraz, aj tak pacient si ide po PN k obvodnemu
@sisa_s aj ked niekto robi na smeny? donesie PZ?
@bublinka1426 aj tak...a ak by som uz mala dat priepustku, tak tam pisem cas vysetrenia "16:00-16:30"...ale u nas nikto priepustky nedava v pohotovosti a nikdy z toho ziadny problem nebol, 99% ludi to ani nepyta, a ak uz niekto vystrkuje papierik pomaly vo dverach, viem, ze spekuluje
Dali a vypýtali 15€😀 prišla som zo 40 horúčkami merali teplotu videli na vlastne oči aj tak hovorili ze mladým sa nechce robit a tak aj zobrali peniaze potvrdili a poslali domov ako špinu 🙃
Nie
Pokial to nieje na hospitalizaciu ci uraz tak nie nikdy som neorazila v pohotovosti paragraf
Na druhy den so spravou k vseobecnemu
Ak sa nechce robit v nocnej tak do prace neist a na druhy den riesit vseobecneho
????????
Čo sa vlastne pýtaš?? Že či ti na pohotovosti potvrdia priepustku do práce?
Keď im ju predložíš, neviem, prečo by ti ju nemali potvrdiť.