Dajú mi na pohotovosti paragraf?

1. júl 2024

Dobrý , neviete či na pohotovosti davaju paragraf ?

chrobak7
1. júl 2024

????????

Čo sa vlastne pýtaš?? Že či ti na pohotovosti potvrdia priepustku do práce?

Keď im ju predložíš, neviem, prečo by ti ju nemali potvrdiť.

gastanka32
1. júl 2024

@chrobak7 A nie je to zjavne, co sa pyta? Podla mna uplne normalna otazka. Ak nevies, tak naco reakcia zbytocna 😇

bublinka1426
1. júl 2024

dones im priepustku, musia potvrdiť. ak pracuješ teda cez víkendy ci na smeny.

bublinka1426
1. júl 2024

@chrobak7 no mozu robit obstrukcie ja som zazila ze sa cudovali preco chcu potvrdenie. magori sa najdu

deti95060810
1. júl 2024

asi aj môžu lebo mne chceli pn vystaviť....

sisa_s
1. júl 2024

My v poobednajsich a nocnych hodinach priepustky neorazame, pacient ide na druhy den k obvodnemu a vybavi to s nim..mnozili sa spekulanti, ktori prisli s blbostou o 16h napriklad a pytali priepustku na nocnu..ak je to nieco vaznejsie, uraz, aj tak pacient si ide po PN k obvodnemu

bublinka1426
1. júl 2024

@sisa_s aj ked niekto robi na smeny? donesie PZ?

sisa_s
1. júl 2024

@bublinka1426 aj tak...a ak by som uz mala dat priepustku, tak tam pisem cas vysetrenia "16:00-16:30"...ale u nas nikto priepustky nedava v pohotovosti a nikdy z toho ziadny problem nebol, 99% ludi to ani nepyta, a ak uz niekto vystrkuje papierik pomaly vo dverach, viem, ze spekuluje

regaskova_2020
1. júl 2024

Dali a vypýtali 15€😀 prišla som zo 40 horúčkami merali teplotu videli na vlastne oči aj tak hovorili ze mladým sa nechce robit a tak aj zobrali peniaze potvrdili a poslali domov ako špinu 🙃

taktotedanie
3. júl 2024

Nie
Pokial to nieje na hospitalizaciu ci uraz tak nie nikdy som neorazila v pohotovosti paragraf
Na druhy den so spravou k vseobecnemu

Ak sa nechce robit v nocnej tak do prace neist a na druhy den riesit vseobecneho