Dajte mi tipy na stomatochirurgiu v BA.

majzena
10. jún 2019

Zdravím
Chcela by som si nechať vytrhnúť spodnú osmičku. Nejaké tipy na lacnejšieho stomatochirurga v Bratislave?

zeytin
10. jún 2019

Co viem, my sme si zistovali, vsade to bolo okolo 50e.

majzena
autor
10. jún 2019

@zeytin a kde konkretne ste sa informovali?

queen_mary
10. jún 2019

V ruzinovskej na stomatochirurgii, pripadne je aj na svatej alzbete. Tam by to mohlo byt lacnejšie

satanca
10. jún 2019

@majzena Ružinovská zadarmo. MUDr. Jurík !!!!!!! Špička

queen_mary
10. jún 2019

@satanca fakt uplne zadarmo? To som zabudla dopisat, ze stomatochirurgia v ruzinove je top. Výborná je aj ta sv. Alzbeta

majzena
autor
10. jún 2019

@satanca bolo nutné sa vopred objednať, resp. ako dlho sa čaká?

satanca
10. jún 2019

@majzena
@queen_mary
uplne zadarmo. samozrejme ze to bolo nutne, musis tam ist s RTG a s vymennym od svojho zubiho. inak ani nechod poslu ta do fialiek. pozrie ta nejaky doktor, zapise do systemu, ja som cakala pol roka a to je tam myslim normalne uplne taka doba

sasa1983
10. jún 2019

Môžeš čakať xy mesiacov kvôli usetrenym pár desiatkam eur. Vcelku zvláštne

queen_mary
10. jún 2019

@sasa1983 tak ja som sa objednala inde a hned, a platila som skoro 200€. Myslim, ze je kopec ludi, ktori tir oeniaze rsdsej minu inde, pokial netrpia bolestou a neponahla im to.

wena
10. jún 2019

V 3s dent je super stomatochirurgia, ale teda lacnejšie to nie je, trhanie osmičky stálo cca 150€. Ale zas polroka čakať len aby som to mala zadarmo si neviem predstaviť, tam máš termín hneď.

baboobchod
10. jún 2019

Pozri www.ylux.sk doktor Tudik

macko1007
11. jún 2019

@majzena no ja sice niesom z ba,ale je rozdiel ked mas osmicku vydutu alebo nie..ja som nemala a museli mi ju vysekavat..mala som 8stichov a platila som 100€...k mojmu zubarovi prisiel stomatochirurg z Ba

babyfrog
11. jún 2019

ja som bola v Ružinove a spokojná... veľmi pijemný prístup...aj kolegyňa bola a ta boal tiež spokojná... treba zobrať výmenný listok od svojho zubára..RTG si spravia..ak sa to bude dať spraviť hneď tak spravia hneď ak bude treba operačnú sálu tak ta objednajú... neplatili sme nić... mne to dokonca robili 5 zubov v celkovej narkóze