Dá sa zabrániť vracaniu pri črevnej viróze?

12. nov 2024

Da sa nejako zabranit zvracaniu pri crevnej viroze?davam si cierne uhkie,hylak a colostrum ,,,,decka zvracali,ale asi je nemozne tomu zabranit ze?som nane sama cize som s nimi bola stale sama ....vdaka

suzy2508
12. nov 2024

Ja ťa trošku povzbudím. Naposledy som brušnú chrípku chytila len ja v domácnosti, muž aj malý syn boli v pohode a nič im nebolo, a to sme spali všetci v rovnakej posteli. Nemusíš to chytiť, umývaj si poriadne ruky, daj si céčko, hádam bude dobre. Neznamená to, že to automaticky chytíš tiež.

autor
12. nov 2024

@suzy2508 bojim sa lebo sa mi o ne nema kto postarat

nevenka
12. nov 2024

Hylak je fajn, kupila by som este ako Nekadex, na ten styl probiotika a prihodila si aj to. Drzim palce.
Ja som to parkrat nechytila a raz, ked som bola tehotna, tak sme to chytili vsetci a este aj moja mama. Bol.to masaker. Len som lezala 2 dni, mame bolo este dobre vtedy, jeden den aj muzovi a ked mne uz bolo lepsie, tak oni. Ale bolo to narocne. Chapem Ta.

jarmila2010
12. nov 2024

Ak si davas hylak,ten by mal pomoct,aby si to aj ty nedostala...a nachystaj si kinedryl pre pripad,zeby ta to chytilo...

suzy2508
12. nov 2024

A Coca-Colu si kúp. To bolo jediné, čo mi pomohlo predĺžiť intervaly medzi vracaním.

glade22
12. nov 2024

Vôbec sa od detí nakaziť nemusíš. Neviem od čoho to závisí, ale pri 5 deťoch mám už všelijaké skúsenosti. Nie vždy to chytili všetci.
My si s mužom dávame vždy večer 1 staprlik domácej. Ja mám paniku z vracania, tak pár dní jem úplne len máličko. Od detí mám odpozorovane, že keď mali prázdny žalúdok, vždy to bolo ľahšie, ako keď začali vracať po výdatnom obede.

ziarifka
12. nov 2024

Mne zaberá to čierne uhlie, dávam si tak deň a pol maximálne doporučené dávkovany a vtedy sa mi viróza vyhne. Predtým som sa vždy nakazila.

autor
12. nov 2024

Vdaka dievcata
@glade22 mam len destilat merunkovy ,domacu nemam to nepomoze asi ze?

glade22
12. nov 2024

Hocijaký alkohol, veď domáca je naj, ale ide o ten alkohol. Tak smelo do toho!

ctahka
12. nov 2024

Naposledy bola dcéra chorá,mala virózu, takú ľahšiu,iba hnačky,dvom mladším som dávala hylak,nechytili to,sebe som nenasadila nič a bum ... dcéra zažila potom v triede grcacky, každý deň niekto iný v triede zvracal, dávala som jej hylak tri krát denne,a nechytila to...neviem či je to len hylakom,ale ona je dosť zavislak aj na hygienu a čisté ruky,to je základ...a ešte nedojedat po nikom pri chorobe je tiež základ...a tá domáca má tiež niečo do seba 😁

autor
12. nov 2024

@glade22 ja to nepijem ale asi si dam za jeden

vakatko
12. nov 2024

Sprav si Klinčekový čaj so škoricou, klinčeky sú silne antivírusové, môžeš pridať zázvor, alebo pohryz a zjedz pár klinčekov.

anketkarka
12. nov 2024

Klinčeky sú super aj cucať proti viróze. Čierne uhlie Carbocit by malo zabrať aj proti zvracaniu.

mabenn
12. nov 2024

Ak nasadis preventivnu dietu, nebudes mat z coho vracat...len tip...ja pri crevnych virozach od dietata nikdy negrcam, len hnackujem