Da sa z krvi zistit ci niekto fajcil marihuanu ? Bojim sa ze si dcera dala lebo zvlastne smrdela a schovava si veci, chcem ist s nou na darovanie krvi aby to bolo nenapadne, zistia to odtial?
nie, pri darovani krvi takyto test nerobia
moze byt iba test z mocu ktory kupis v lekarni. Pri darovani sa fajcenie nicoho nezistuje.
@taynee suhlasim , kludne aj 90 dni pri kazdodennom uzivani . THC metabolity sa ukladaju a rozpustaju v tuku a ked kazdy den doplnas tak sa toho velmi dlho zbavujes ked prestanes.
Keby mi decko fajčí trávu pravidelne ju cítim doma už davno by čurala na test. Ja nechápem prečo nekúpiš a na rovinu jej nepovieš aby sa naň vyčurala.
Z krvi je to len 3 dni. Ako píšu, kúp test z moči, par EUR stojí. Nechápem čo okolo toho robíš take nenapadne caviky. Bud fajčila a bude rada tváriť ako jej nedôveruješ alebo nefajčila a zasmeje sa tomu
Pokiaľ to nefajčí pravidelne ..to nezistiš už po pár hodinách,či zo slín či cikať ,z krvi možno ale to by musela užívať pravidelne ,a pravidelne na to dávať prachy,odkiaľ ich má?! ..môj názor ..mala by si jej obmedziť príjem penazí...alebo dať si bacha na jej kamarátov...a to že smrdí divne,teraz kúpiš kadečo niečo je legálne iné nie...na takéto veci potrebuješ peniaze..
Tam určite nebudú zisťovať či fajčí trávu