Dá sa vyliečiť pokročilá lymská borelióza?

28. júl 2022

Dá sa vyliečiť? Zistili to neskoro, keď už trpnu končatiny, necitlivost prstov a noh, trpnutie tela, mozgova hmla a take nefungovanie mozgu, strata pamate a inkontinencia. Ďakujem.

panelacikova
28. júl 2022

vyliečiť nie, dá sa to ATB stabilizovať (pri tomto popise je potrebná minimálne polročná liečba - až ročná), a potom udržiavať imunitou aký-taký stav. Obráť sa na Dr. Ďurovskú z BA, tá vie riešiť dlhodobo ATB, pretože žiaden lekár bežný ti nebude ordinovať ATB taký dlhý čas. poznala som muža, ktorý ochrnul na polovicu tela, po mesiaci ATB už chodil a po tejto stránke bol v pohode.

autor
28. júl 2022

@panelacikova ďakujem, nevieš ako sa u nej platí, či to je drahá liečba? Lebo na drahú liečbu nemám peniaze.

panelacikova
28. júl 2022

ja som k nej chodila v roku 2014, vtedy brala za jedno sedenie 50,- eur plus si platíš ATB, lebo ti ich píše ako nezmluvná lekárka. alebo si "nájdeš" lekárov, ktorí ti ATB, ktoré ti ona odporučí, napíšu. ja som striedala 4 lekárov, ktorí ma dokonale poznali (myslím po zdr.stránke) a boli ochotní mi každý mesiac iný z nich napísať potrebné lieky. ak však takúto možnosť nemáš, platíš aj ATB :( a to sú tiež pálky. rozhodne ak máš už také stavy, aké máš, aké popisuješ, odporúčam obetovať eurá aspoň na 3-mesačnú liečbu, aby sa ti tieto stavy upravili a ty by si mohla fungovať. na 3-mesačnú by pristúpil možno aj dobrý obvodný lekár, je potrebná však aspoň 2-kombinácia ATB. po zlepšení (mne sa zlepšilo po 2 napríklad dosť výrazne) môžeš prejsť na bylinnú liečbu (dovtedy si naštuduj, ktoré bylinky sú účinné v boji proti borelkám) a môžeš pokračovať rôznymi tinktúrami, ktoré sú omnoho cenovo prístupnejšie, než cesta do BA, konzultácia (bohvie, koľko stojí dnes) a kúpa ATB. avšak tie prvé 3 mesiace byť v tvojej koži, jednoznačne volím ATB, potrebuješ vyhubiť zrejme obrovské množstvo baktérií. ak sa na toto dáš, poraď sa s ňou (alebo iným lekárom) na detoxikácii organizmu, probiotikách apod., pretože z teba pôjde kadečo pri tých ATB. ja som brala ATB 30 dní do žily poriadne šupy a potom som brala ešte 7 mesiacov 3-4 kombinácie. potom rok bylinky. občas mávam problémy, ale pomaly, pomaly sa to zlepšuje. mňa napríklad urputne bolievala hlava. od roku 2014 až do 2020. aj v súčasnosti občas zabolí, ale to je niečo úplne iné. tie bolesti predtým... katastrofa. prvé razy som myslela, že idem mať mozgovú porážku :( postupne, ako som brala liečbu, neskôr bylinky, sa intervaly bolestí zväčšovali. čím ďalej, tým viac dní-týždňov bolo od jednej "príhody" k druhej... tinnitus - nechutné. pískanie deň-noc, 4 mesiace v kuse. zabrali až ATB. to isté hmla a zabúdanie. tras končatín, zášklby, pocit, že sa dusím (zovretie v krku). no proste bolo toho veľa. tie ATB mali proste význam, aj keď to boli šupy teda... držím palce

autor
28. júl 2022

@panelacikova ďakujem..

cicuca
28. júl 2022

Tinktúra zo štetky lesnej - dlhodobo

daniela2202
28. júl 2022

@cicuca ďakujeme👍👍👍